1.034.775

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A csodaszer

Szerző
Fordító

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 183 oldal
Sorozatcím: Rakéta Regénytár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 9 cm
ISBN: 963-14-0346-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"A gerontológia célja, régen is, ma is, hogy gyógyítsa azt a súlyos betegséget, amit úgy hívnak, öregség. Én, példának okáért, biztos vagyok benne, hogy ez betegség, és elvben minden betegség gyógyítható. Néhány adat arra enged következtetni, hogy a régiek ismerték a gyógymódot (...)
- Bizonyára emlékszel - mondta, miután egy vaskos, rongyos könyvvel visszatér -, hogy Julius Caesar negyvennyolcban, amikor Egyiptomba indult, ötvennégy éves volt. Azaz az akkori normák szerint szinte aggastyán (...) Mivel magyarázható, hogy Caesar hirtelen otthagyja az állami ügyeket, és életét, szabadságát kockáztatva két hónap leforgása alatt, mint Appianosz is megjegyzi, a Nílus mentén eljut egészen Egyiptom déli határáig, s közben vadászik és egyéb szenvedélyeinek adózik (...) Rövidesen ezután elkezdődött viharos, mondhatni ifjúi románca Kleopátrával, melyből gyermeke is születik, később pedig úgy tér vissza Rómába, mint aki újjászületett: fiatalosan, ragyogó egészségben, tettre készen."

Makszud Ibragimbekov

Makszud Ibragimbekov műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Makszud Ibragimbekov könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv