1.035.058

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Királyok Koronája

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 398 oldal
Sorozatcím: Kaland-játék-varázslat
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-7755-67-5
Megjegyzés: A könyv fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Királyok Koronája a Varázslat! sorozat negyedik könyve - A Shamutanti dombok, a Kharé, a csapdák kikötővárosa és a Hét Kígyó után. A sorozatot azonban úgy tervezték, hogy minden egyes darabja... Tovább

Előszó

A Királyok Koronája a Varázslat! sorozat negyedik könyve - A Shamutanti dombok, a Kharé, a csapdák kikötővárosa és a Hét Kígyó után. A sorozatot azonban úgy tervezték, hogy minden egyes darabja külön-külön is játszható legyen, függetlenül attól, hogy az olvasó olvasta-e a korábbi könyveket.
Ha most találkozol először a Varázslat! sorozattal, célszerű a történetet a legelején kezdeni. Az első kaland, a Shamutanti dombok során szülőföldedről Analandról Kakhand vadonjába vezet az utad. Kalandod során mágikus tudással is fel vagy fegyverezve.
A Királyok Koronája egy önmagában is játszható kaland. Feladatod, hogy megszerezd a Királyok Koronáját, melyet a Főmágus személyesen őriz a Mampang erdőben. Mielőtt azonban leszámolnál a Főmágussal, az erőd csapdáin és szörnyűségein kell átverekedned magad.
Az új játékosok számára fennáll a lehetőség, hogy harcosként teljesítsék ezt a küldetést. Ha azonban mágiát is szeretnél használni - a kardod ereje mellé -, szükséged lesz a Varázslat! sorozat Varázskönyvére is (ezt megtalálod e könyv hátsó felében). Ebből a varázskönyvből tanulhatod meg azokat a varázslatokat, amelyeket a kalandjaid során majd fel fogsz használni. Azok az olvasók, akik már játszottak a sorozat korábbi köteteivel, nyugodtan átugorhatják a szabályismertetőt a könyv elején, és rögvest belevághatnak a kalandozásba Karakterüket, felszerelésüket és tapasztalataikat áthozhatják a korábbi játékokból. Vissza

Fülszöveg

A Mampang erőd zord tornyai ridegen magasodnak a táj fölé. Központjából gyilkos gonoszság szivárog, megfertőzve mindenkit mérges lehelletével. Valahol az erőd mélyén rejtőzik a hírhedt Főmágus, kincseskamrájában a legendás Királyok Koronájával. Minden ügyességedre (kardforgató tudásodra és mágikus képzettségedre egyaránt) szükséged lesz, hogy megálld a helyed az erőd ismeretlen borzalmai ellenében!
A könyv szerzője ismét izgalmas kalandot készített elé. Kard és mágia, részletesen kidolgozott harci szabályok, valamint varázslatok széles választéka teszi teljessé a Varázslat! sorozat legújabb darabját. Mindössze két kockára, egy ceruzára és egy radírra van szükséged, hogy belevágj a nagy kalandba.
Rengeteg veszélyen kell átvágnod magad, és a siker egyáltalán nem garantált. TE döntöd el, melyik utat választod, mekkora veszélyt vállalsz, és milyen ellenfelekkel küzdesz meg. Erős ellenfelek várnak, és gyakran nem marad más választásod, mint ölni, különben téged ölnek meg!

Steve Jackson

Steve Jackson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Steve Jackson könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv