Antikvarium.hu
Antikvarium.hu

8 000 forint értéket elérő megrendelés esetén a könyveket belföldön postaköltség nélkül szállítjuk.

A csomagolás minden esetben ingyenes.

Főoldal
BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT tud a könyvről, a pontos szót ide írva megtalálhatja!
Súgó

Antikvarium.hu – Használt könyvek

542 661 kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyvkínálatát.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

1. Kis tudósoknak

Kis tudósoknak Szülőként gyakran szembesülünk azzal, hogy a gyermekünk kérdéseire nehezen találjuk meg a válaszokat. Ha úgy érezzük, a mi tudásunk kevés egy kis biológusnak, csillagásznak vagy matematikusnak, a titkok magyarázatát nyugodtan bízzuk szakemberekre. Válogasson a több ezer izgalmasabbnál izgalmasabb ismeretterjesztő könyvünk közül.

Tovább>>>

2. Apró csodák: a minikönyvek

Apró csodák: a minikönyvek Gyakran egy apró, stílusos ajándék is képes óriási meglepetést okozni. Több, mint 2000 minikönyvünk között biztosan megtalálja a legmegfelelőbb ajándékot, például kedvenc könyvének miniatűr változatát.

Tovább>>>

3. Emlékezetes évek

Emlékezetes évek A karácsony a nagy családi összejövetelek, a meghitt beszélgetések időszaka. Idézzék fel együtt a régi szép pillanatokat egy-egy évkönyvvel, kalendáriummal, amely a család egy-egy tagjának fontos évéhez kötődik. Az ország legnagyobb, több mint 7000 kötetes kínálatából válogathat.

Tovább>>>

4. A család legkisebb tagjainak

A család legkisebb tagjainak A mese elengedhetetlen része életünknek, de a hétköznapokban kevés időnk van leülni, és kötetlenül mesélni, beszélgetni. Karácsonykor minden adott ahhoz, hogy a meleg szobában meghitten, nyugalomban olvassunk fel a család legkisebb tagjainak.


Tovább>>>

5. Krimirajongóknak

Krimirajongóknak Lehet-e annál nagyobb ajándékot adni egy igazi krimirajongónak, mint egy „nyomoznivalóval” feltöltött könyvespolcot? Ha keresgélés közben a „rendezés” gombra kattintanak, megtekinthetik a legfrissebb kínálatot.


Tovább>>>

6. Konyhatündéreknek

Konyhatündéreknek Ajándékot keres ismerősének, barátjának, családtagjának, aki állandóan a konyhában sürgölődik? Több mint 6000 szakácskönyvünk közül választhat, az altémákkal pedig néhány kattintással szűkítheti a keresést.


Tovább>>>

7. Hogyan válasszunk könyvet karácsonyra? – Shizoo karácsonyi vendégbejegyzése

Hogyan válasszunk könyvet karácsonyra? – Shizoo karácsonyi vendégbejegyzése „Advent vasárnapján előre forgolódik bennem az ünnepi hajsza – és nem érzi jól magát. Pedig elmondhatom, egy ideje tudatosan próbálom korlátozni magamban az éhet a másik erőszakos megajándékozására. Próbálok gátat szabni az ünnepi vásáriságnak – hogy jobban szóhoz juthasson, amiről szólna. Hogy a jobban válogatott, figyelmesebb szemmel kilesett, dédelgetett vágyakat töltse, amit adok. Jobbára könyvet – aki szeret, úgy szeret olvasni, ahogy én, ha nem jobban; szellemi torna és elheverő pihenés neki is a könyv.”
Tovább>>>

8. A fotózás szerelmeseinek

A fotózás szerelmeseinek Vannak olyanok körülöttünk, akik folyamatosan egy képzeletbeli objektíven keresztül szemlélik a világot, a megörökítésre érdemes pillanatra várva. Ismerkedjen meg a fényképezés történetével és fontosabb praktikáival! Az ország legnagyobb, több mint 4500 kötetes szakkönyvkínálatával rendelkező webáruházában a fotózás szerelmesei valódi kincsekre bukkanhatnak.

Tovább>>>

9. Hímzés, varrás, dekorálás

Hímzés, varrás, dekorálás Lepje meg kreatív hölgyismerősét még több inspiráló kiadvánnyal, amelyek a dekorálás, a szabás-varrás, a hímzés rejtelmeibe vezethetik be a saját készítésű dolgok szerelmesét! Mutatjuk a neki szánt kiadványainkat.

Tovább>>>

10. Hogyan válasszunk könyvet karácsonyra? – Andiamo karácsonyi vendégbejegyzése

Hogyan válasszunk könyvet karácsonyra? – Andiamo karácsonyi vendégbejegyzése „A karácsony közeledtével a könyvpiacot is elárasztják az újonnan megjelent kiadványok, melyek – jó esetben – szebbnél szebb borítójukkal igyekeznek felhívni magukra a figyelmet és magukhoz csalogatni leendő tulajdonosukat. Mindezt csak erősíti az ilyenkor felbukkanó akciók áradata, hiszen mostanában egyre többször hallhatjuk, hogy: „A könyv a legszebb ajándék”. Ami valóban örök igazság, de nem is olyan egyszerű megtalálni a megfelelőt az üzletek és az internetes áruházak rengetegében.”

Tovább>>>

11. Régiek között az újak

Régiek között az újak Több mint kétezer, gondosan válogatott, újszerű, gyakran olvasatlan antikvár könyvet válogattunk azoknak, akik szeretik az érintetlen kincseket. Ajánlatunkban kiváló állapotú, ajándékba adható művészeti albumokat, díszkötéses szépirodalmi műveket, mesekönyveket, ismeretterjesztő könyveket sorakoztattunk fel.
Tovább>>>

12. Az időutazó újságolvasó

Az időutazó újságolvasó Különleges élménnyel gazdagodhatnak azok, akik útra kelnek egy-egy 19. vagy 20. századi folyóirattal a kezükben, és a korabeli cikkek, apróhirdetések, fotók segítségével bolyonganak a régi világban. Szinte minden évből találhat lapszámokat, sőt egybekötött évfolyamok is, akár az első világháború előtti időkből is.

Tovább>>>

13. Hírességek igazi arca

Hírességek igazi arca Lehet őket szeretni, tisztelni, csodálni, utálni, de mindenképpen érdemes őket jobban megismerni. Ha egy igazi „kíváncsiskodónak” keres ajándékot, kínálatunkban művészek, tudósok, történelmi személyiségek, híres sportolók életrajzai között válogathat. Kattintson „életrajz” témakörünkön belül az altémakörökre, és könnyen megtalálja a keresett könyvet.
Tovább>>>

14. Az utazás szerelmeseinek

Az utazás szerelmeseinek Távoli tájak, izgalmas úti kalandok... Kinek nem jut néha eszébe, milyen jó is lenne kiszakadni a szürke hétköznapokból, és egy bőrönddel bejárni az egész világot! Kínálatunk segítségével nyugodtan tervezgethet, és egy-egy óra erejéig képzeletben el is utazhat a bemutatott vidékekre. Szűkítse listánkat a kifejezetten Önt érdeklő könyvekre a könyvlistánk felett található kontinensnevekre kattintva!

Tovább>>>

15. Sportrajongóknak

15. Sportrajongóknak Labdajátékok, küzdősportok, olimpiák, világbajnokságok, sportelmélet és sporttörténet. Ugye Ön sem szeretne több órát eltölteni a tökéletes ajándék felkutatásával? Az ország könyves webáruházai közül az Antikvárium.hu oldalán található a legrészletesebb tematikus osztályozás, így sport témakörben is több mint 60 altémakör könnyíti meg a 10.000 kiadvány közötti eligazodást.
Tovább>>>

16. A hagyományok tisztelőinek

A hagyományok tisztelőinek Karácsonykor mindig jobban odafigyelünk családunk, nemzetünk és kontinensünk hagyományaira. Éppen ezért érdemes a néprajz és a népművészet témakörében barangolni, hiszen az ország legnagyobb néprajzi kínálatában több ezer érdekesebbnél érdekesebb kötettel várjuk vásárlóinkat. Kiadványaink között igazi ritkaságnak számító szakkönyvekre is bukkanhatnak.
Tovább>>>

17. Nagy Donatella, az Eltűnt könyvek nyomában című blogversenyünk közönségdíjasának karácsonyi vendégbejegyzése

Ajándékozzon kiskönyvtárat „Karácsony. Fahéj, szegfűszeg és fenyőillat. Ropogó tűz, melegség és nagyon sok ölelés. Csillogó díszek, piros szalagok és reményteli boldog mosolyok. Valahogy ez az ünnep mindenkiből a reményt csalja elő.”
Tovább>>>

18. Ajándékozzon kiskönyvtárat

Ajándékozzon kiskönyvtárat A valódi könyvrajongók mindig is vágynak egy saját könyvtárra. Lepje meg őket eggyel! Az Antikvárium.hu oldalán akár 500-1000 kötetes minikönyvtárakat is vásárolhat a szakembereink által összeállított témakörökben. Mindemellett több díszes, antik könyv- és lexikonsorozatot is kínálunk Önnek karácsonyra.
Tovább>>>

19. Művészetkedvelőknek

Művészetkedvelőknek A művészettörténet legkiemelkedőbb festőinek alkotásait, többek között Michelangelo, Toulouse-Lautrec, Van Gogh és Gauguin alkotásait és a legnevesebb képtárak, múzeumok gyűjteményeit is megtalálja több ezer szép állapotú, gyönyörű albumunkban.
Tovább>>>

20. Kamaszoknak

Kamaszoknak Akinek kamasz gyereke van, nincs könnyű dolga a karácsonyi ajándék kiválasztásánál. Nehéz eltalálni az ízlésüket, de ha figyelmesen hallgatjuk őket egy-egy családi beszélgetés során, talán könnyebb őket meglepni egy-egy olvasmánnyal. Az Antikvárium.hu 20 témakörben kínálja ifjúsági regényeit, hogy a lehető legkönnyebben eligazodjunk a több mint 10000, nekik szóló kiadvány között.

Tovább>>>

21. Mindannyiunk kedvencei

21. Mindannyiunk kedvencei Ha egy maradandó, értékes ajándékot keres, segítségére lehetnek következő listáink. Olyan írókat és költőket vettünk sorba, akiket oldalunk látogatói az elmúlt 10 évben a leggyakrabban kerestek.
Tovább>>>

22. Kamaszoknak…

22. Kamaszoknak… Annak, akinek kamasz gyereke van, nincs könnyű dolga a karácsonyi ajándék kiválasztásával. Igen nehéz eltalálni az ízlésüket de ha figyelmesen hallgatjuk őket egy-egy családi beszélgetés során, talán könnyebben tudjuk kiválasztani a számukra igazán fontos témákat. Az Antikvárium.hu 20 témakörben kínálja ifjúsági regényeit, hogy a lehető legkönnyebben eligazodjunk a több mint 10000, nekik szóló kiadvány között.
Tovább>>>

23. Ajándékbontás előtt

23. pontgyűjtés Ez már a célegyenes! Az ajándékok már csak a csomagolásra várnak, és a holnapi, ünnepi nap előtt érdemes egy kis erőt gyűjteni a sütés-főzéshez, a karácsonyfa állításhoz és díszítéshez. Pihenésképpen érdemes pontáruházunkban barangolni, hiszen az egész évi vásárlásokért szerzett pontokat könyvekre válthatja. Töltse fel könyvespolcát pontjai beváltásával és töltse a csendes, téli estéket igazán jó könyvek társaságában!

Tovább>>>

24. karácsony

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden kedves vásárlónknak!

Az Antikvárium.hu munkatársai

 
30 db találat

1-10 | 11-20 | 21-30

8 000 Ft-ot elérő
megrendelését belföldön
POSTAKÖLTSÉG
NÉLKÜL
kiszállítjuk!

7 pont
Aaron Fletcher
Esély Kiadó és Kereskedelmi Kft. (1993)
840 Ft

9 pont
David Burnie
Park Könyvkiadó (1992)
1740 Ft

8 pont
Robert James Waller
Új Esély Kiadó Kft. (1996)
930 Ft
650 Ft (-30%)
10 pont
Robert Snedden
Magyar Könyvklub (1998)
1140 Ft
790 Ft (-30%)
7 pont
Emmanuelle Arsan
Európa Könyvkiadó-MOKÉP (1989)
450 Ft

27 pont
Benedekné dr. Szőke Amália
Erdélyi Híradó
5400 Ft

22 pont
Kibédi Varga Áron
Kalligram Könyv- és Lapkiadó Kft. (2002)
1440 Ft
720 Ft (-50%)
28 pont
Horváth Tiborné
Mérték Kiadó Kft. (2005)
3540 Ft

 
30 db találat

1-10 | 11-20 | 21-30

2009.03.16. után regisztráltaknál az azonosító az e-mail cím, korábban regisztrált ügyfeleinknél egy legalább 4 karakterből álló, ékezetes betűket nem tartalmazó kód. Ha elfelejtette azonosítóját, kérjük keresse az Ügyfélszolgálatot: Tel.: 62/452-833, e-mail: info@antikvarium.hu

?
English Akadalymentes