1.035.078

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kiváló minőségű magyar élelmiszerek megfelelőség-tanúsítási követelményei

Kenyerek és péksütemények


Kiadó: Agrármarketing Centrum
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 18 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Búzakenyér4
A termékcsoport meghatározása4
A beküldendő minta mennyisége4
A csomagolással szemben az Általános Élelmiszeripari Követelményekben meghatározottakon felüli elvárások4
Minőségi követelmények5
Rozsos kenyér6
A termékcsoport meghatározása6
A beküldendő minta mennyisége6
A csomagolással szemben az Általános Élelmiszeripari Követelményekben meghatározottakon felüli elvárások6
Minőségi követelmények7
Rozskenyér8
A termékcsoport meghatározása8
A beküldendő minta mennyisége8
A csomagolással szemben az Általános Élelmiszeripari Követelményekben meghatározottakon felüli elvárások8
Minőségi követelmények9
Az összetételre utaló névvel ellátott kenyerek10
A termékcsoport meghatározása10
A beküldendő minta mennyisége10
A csomagolással szemben az Általános Élelmiszeripari Követelményekben meghatározottakon felüli elvárások10
Minőségi követelmények11
Vizes tésztából készült sütőipari termékek11
A termékcsoport meghatározása11
A beküldendő minta mennyisége12
A csomagolással szemben az Általános Élelmiszeripari Követelményekben meghatározottakon felüli elvárások12
Minőségi követelmények12
Járulékos anyagokkal dúsított péksütemények13
A termékcsoport meghatározása13
A pályázatra beküldendő minta mennyisége14
A csomagolással szemben az Általános Élelmiszeripari Követelményekben meghatározottakon felüli elvárások14
Minőségi követelmények14
Omlós és leveles tésztából készült finom pékáruk15
A termékcsoport meghatározása15
A beküldendő minta mennyisége16
A csomagolással szemben az Általános Élelmiszeripari Követelményekben meghatározottakon felüli elvárások16
Minőségi követelmények17
Zsemlemorzsa17
A termékcsoport meghatározása18
A beküldendő minta mennyisége18
A csomagolással szemben az Általános Élelmiszeripari Követelményekben meghatározottakon felüli elvárások18
Minőségi követelmények18
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv