1.035.095

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Köszönjük Magyarország!

Fotózta

Kiadó: Görög Országos Önkormányzat Magyarországi Görögök Kutatóintézete-Görögség Háza Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 162 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Görög  
Méret: 34 cm x 25 cm
ISBN: 963-06-0308-x
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Fénykép-katalógus.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Föld bármely szélességén vagy hosszúságán járjon is az ember, görögökkel mindenütt találkozik. Megtapasztalhatja az egyetemes görögség dinamizmusát, megízlelheti az időkön átívelő kulturális... Tovább

Előszó

A Föld bármely szélességén vagy hosszúságán járjon is az ember, görögökkel mindenütt találkozik. Megtapasztalhatja az egyetemes görögség dinamizmusát, megízlelheti az időkön átívelő kulturális kínálatát. Megérinti embersége, életereje, emberi kapcsolataik mélysége, vágyakozása Hellász után.
Ezeket mind, és még kortól független ifjonti frissességet, kifejező, tiszta tekintetet, nagylelkűséget sugárzó mosolyt, és eredendően nemes jellemet találtam a magyarországi görögöknél. Csodálattal töltött el odaadó küzdelmük, hogy hazájuktól több mint ezer kilométerre, a rokonaikkal, barátaikkal való kapcsolattartás lehetőségétől hosszú évekig megfosztva is megmaradjanak görögnek. Rendkívül nagyra becsülöm törhetetlen akaraterejüket, hogy csodálatraméltóan eredményes, békés, teremtő munkával, nagyszerű alkotásokat hozzanak létre a földön, mely, miután nehéz, gyakran tragikus körülmények között elhagyni kényszerültek szülőhazájukat, Görögországot, befogadta őket, és a mai napig otthont ad nekik.
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv