1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Die Nahrungsmittel aus Getreide

Gabonából készült élelmiszerek - Ihre botanischen, chemischen und physikalischen Eigenschaften, hygienisches Verhalten, Prüfen und Beurteilen/Botanikai, kémiai és fizikai tulajdonságaik, higiéniai viselkedésük, vizsgálatuk, értékelésük

Szerző

Kiadó: Verlagsbuchhandlung Paul Parey
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 461 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: 180 illusztrációval és 2 táblázattal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Kézikönyv diákok, gazdálkodók és a gabonafeldolgozóipar számára
Dr. A. Maurizio, a lembergi /Lengyelország/ Műszaki Főiskola professzora írta
Első kötet
Őrlemények, malomipari termékek, tartalom és eltartás. Tésztakelesztés. A kenyér sütése és tulajdonságai
180 illusztrációval és 2 táblázattal
2. átdolgozott kiadás 1924-ből
Ipar, élelmiszer, gazdaság

Dr. A. Maurizio

Dr. A. Maurizio műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. A. Maurizio könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv