kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Verlagsbuchhandlung Paul Parey |
---|---|
Kiadás helye: | Berlin |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
Oldalszám: | 461 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Német |
Méret: | 25 cm x 18 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | 180 illusztrációval és 2 táblázattal. |
Kézikönyv diákok, gazdálkodók és a gabonafeldolgozóipar számára | |
Dr. A. Maurizio, a lembergi /Lengyelország/ Műszaki Főiskola professzora írta | |
Első kötet | |
Őrlemények, malomipari termékek, tartalom és eltartás. Tésztakelesztés. A kenyér sütése és tulajdonságai | |
180 illusztrációval és 2 táblázattal | |
2. átdolgozott kiadás 1924-ből | |
Ipar, élelmiszer, gazdaság |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.