A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Élelmezésegészségtan

Diétásnővérképzés számára/Egészségügyi Minisztérium Középfokú Oktatási Osztálya

Szerző
Lektor

Kiadó: Egészségügyi Minisztérium Középfokú Oktatási Osztálya
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 67 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelent 315 példányban. A borítón tévesen az 1971-es kiadási év szerepel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az élelmezésegészségügy célja, feladata (Farkas Józsefné) 5
Az élelmezési üzem higiénéje (Farkas Józsefné) 5
Az egyes élelmiszeripari ágak higiénéje (Farkas Józsefné) 15
Az ízeltlábúak és élelmiszerkárosító hatásuk 19
A rágcsálók és élelmiszerkárosító hatásuk (Farkas Józsefné) 22
A csoportos élelmezés higiénéje (Farkas Józsefné) 23
Az élelmezésben dolgozók személyi higiénéje (Dr. Lelkes Miklós) 26
Az élelmezés közegészségügyi ellenőrzése (Dr. Cserenyey Edit) 30
Élelmiszer ártalmak 34
1. Ételfertőzések 34
2. Ételmérgezések 54
3. Ételkárosodások (Dr. Lelkes Miklós) 59
Az élelmiszerekben előforduló - nem mikroorganizmusok által termelt - szerves vagy szervetlen anyagok (Dr. Csernyey Edit) 63
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Élelmezésegészségtan Élelmezésegészségtan

A borító enyhén elszíneződött, rajta tulajdonosi bejegyzés található. A kötés megtört.

Állapot:
eredeti ár
1.940 Ft
akciós ár 380,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
80% kedvezmény, amennyiben 5 tételt választ a Vegye, vigye, szeresse! akció könyvei közül!
konyv