1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Who is Who Magyarországon - CD-vel

Magyarország vezető személyiségeinek életrajzi enciklopédiája/Kiegészítő kötet/Életrajzi encikklopédia 5095 új életrajzzal, 3086 változással és 25446 névmegjelöléssel, részben fényképpel Magyarország vezető személyiségeiről

Szerkesztő

Kiadó: Hübners Who is Who
Kiadás helye: Zug
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 2.435 oldal
Sorozatcím: Who is who
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-3-7290-0071-3
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrált. CD-melléklettel. 6. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel mutatjuk be Önnek a Who is Who Magyarországon személyenciklopédia hatodik kiadását, amely a maga több mint harminchétezer (közülük ezerötszáz fényképes) életrajzával... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel mutatjuk be Önnek a Who is Who Magyarországon személyenciklopédia hatodik kiadását, amely a maga több mint harminchétezer (közülük ezerötszáz fényképes) életrajzával hazánk legátfogóbb kortárs biográfiai kiadványa. 2007-ben gyűjteményünk újabb ötezer életúttal bővült, közel hétezer szócikket pedig aktualizálva jelentetünk meg. Ezúton is köszönetet mondunk azon Ügyfeleinknek, akik a részükre kiküldött korrektúraíveket visszaküldték, ezáltal gondoskodva életrajzuk pontos, teljes terjedelemben való megjelentetéséről.
Az idei évben búcsúzunk kiadványunk egyik kísérőjétől: 1996 óta enciklopédiáink CD-ROM-on is megjelentek, mindig az adott kötet kiegészítéseként. Bár életrajzaink 1997 óta olvashatóak voltak az interneten (a Tisztelt Ügyfeleink számára fenntartott, jelszóval védett ügyféltéren), népszerűsége és egyszerű felhasználhatósága miatt megtartottuk személyenciklopédiáink CD mellékletét. Mostanra azonban úgy látjuk, az évente egyszer megjelenő CD-ROM sokoldalúságában és aktualitásában nem veheti fel a versenyt a naponta vagy akár percenként frissülő internetes életrajz-keresőnkkel. Műveink szereplőinek ugyanis lehetőségük van ügyfélterünkön életrajzuk aktualizálására, illetve szerkesztőségünk is folyamatosan követi az életrajzokban bekövetkezett változásokat. Ezen könyvünkre vonatkozóan az életrajzok frissítését 2008. február elején fejeztük be, illetve néhány esetben 2008. március első hetéig tudtuk figyelembe venni az esetleges módosulásokat. Kiadványunk megjelentetésével célunk, hogy a XXI. század magyar társadalmáról egyfajta pillanatképet készítsünk. Ehhez természetesen arra van szükség, hogy sem földrajzi értelemben, sem pedig a különféle szakmák, ágazatok, foglalkozási csoportok vonatkozásában ne csak egy területre koncentráljunk. Ezen elvünknek megfelelően Kiadványunk szereplőinek negyven százaléka él vagy tevékenykedik a fővárosban, hatvan százalékuk pedig az ország többi régiójában. A gazdasági szféra képviselői legnagyobb csoportként tizenkét százalékos súllyal vannak jelen magyar kiadványunkban, de természetesen nem hiányoznak a kultúra, a tudományok, a művészetek, a média, a politika, az egyházak vagy éppen a sport jeles személyiségei sem. Ha kiválasztanánk a „tipikus Who is Who-szereplőt", egy ötven és ötvenkilenc év közötti, Budapesten élő, István keresztnévre hallgató cégvezetővel találkoznánk.
Mint minden évben, idén is köszönetet mondok Tisztelt Olvasóinknak, akik értékes visszajelzéseikkel rendkívül sokat segítettek abban, hogy a Who is Who Magyarországon hatodik kiadása elkészülhessen. Bízom benne, hogy enciklopédiánk idén is elnyeri tetszésüket, életrajzaink böngészéséhez pedig kellemes időtöltést kívánok!
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv