1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Grammarbook (nyelvtankönyv) és szójegyzék

Pre-Intermediate

,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 85 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Tanulónk!

A Happy Home Nyelviskola szeretettel üdvözöl az angol nyelvtanfolyam Pre-Intermediate szintjén, amely a középhaladó első szintjét jelenti. A tanfolyam a sikeres Headway... Tovább

Előszó

Kedves Tanulónk!

A Happy Home Nyelviskola szeretettel üdvözöl az angol nyelvtanfolyam Pre-Intermediate szintjén, amely a középhaladó első szintjét jelenti. A tanfolyam a sikeres Headway (jelentése: előrehaladás, sebesség) sorozat tanfolyamára épül.
A nyelviskolák közül egyedülálló, amit mi nyújtunk neked, hiszen a Happy Home Nyelviskola az egyetlen, aki saját tanulóinak leegyszerűsített, közérdekű formában nyújtja át a tanfolyam nyelvtani ismereteit, valamint a szavakat magyarul határozza meg, így a tanulónak esélye van rá, hogy megkülönböztesse a hasonlóságokat és ne keveije össze a rokonértelmű szavakat.
A nyelvtanfüzet (GRAMMARBOOK) felépítése egyszerű. Ez a tanfolyam 14 részből áll, amelyet két részletben fogsz elsajátítani, és az egyes részek fel vannak tüntetve ebben a füzetben. Minden rész végén található szójegyzék, ahol az adott részben szereplő új szavak szerepelnek. Ezeknek a szavaknak csak az a meghatározása szerepel, amire éppen szükséged van az éppen tanult részben, de ez nem azt jelenti, hogy ezeknek a szavaknak ne lenne más meghatározása is. A szójegyzékben azok a szavak nem szerepelnek, amelyek az előző (Elementary) tanfolyamon már szerepeltek, így ha egyre többször lenne szükséged más szótárakra, akkor szerezd be az előző tanfolyami rész szójegyzékét vagy használj angol-angol szótárt, de lehetőleg kerüld az angol-magyar szótárt, vagy kérd a tanfolyamfelügyelő segítségét. A füzet végén találsz egy összesített szójegyzéket, ahol együtt, ábécésorrendben találod meg a tanfolyam szókincsét.
A siker csak rajtad múlik, hiszen képzett tanáraink célja az, hogy te eljuss tanfolyamod végére, és hogy megtanuld az angol nyelvet. Emlékezz arra, hogy minél jobban alkalmazod a tanulási techet, annál gyorsabban és sikeresebben éred el a célod. A tanfolyamról csak akkor lógnak meg az emberek, ha meg nem értett szavakat hagynak maguk mögött. Ezért ne lepődj meg azon, ha nagyon gyakran kapsz ellenőrzéseket, főleg szavakból. Ezt nem azért tesszük, hogy feleltessünk, mint az iskolában, hanem így tudjuk megtalálni az esetleges hiányosságokat. Ilyenkor plusz feladatokat, mondatokat, szótisztázást kaphatsz a tanfolyamfelügyelőtől. Ez is azért van, hogy tökéletesen sajátítsd el a tanfolyam anyagát Az ellenőrzőlapon ne ugrálj, ne hagyj ki részeket, hiszen úgy van összeállítva, hogy ha sorban végzed, akkor éred el a kívánt sikert. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Grammarbook (nyelvtankönyv) és szójegyzék
Állapot:
1.780 Ft
890 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
konyv