1.034.751

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egyesült Villamosgépgyár gyártmányjegyzék

Szerkesztő

Kiadó: Egyesült Villamosgépgyár
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Kapcsos keménykötés
Oldalszám: 457 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A gyártmányjegyzék csak belső használatra készült. Célja, hogy az Egyesült Villamosgépgyár igen nagyszámú és sokféle termékéről vállalatunk dolgozóinak szerény tájékoztatást nyújtson. A... Tovább

Előszó

A gyártmányjegyzék csak belső használatra készült. Célja, hogy az Egyesült Villamosgépgyár igen nagyszámú és sokféle termékéről vállalatunk dolgozóinak szerény tájékoztatást nyújtson. A gyártmányjegyzékben a megszűnés alatt levő típusok is szerepelnek, ezért rendelés céljára külső felek nem használhatják fel. Kötelező adatokat a műszaki kereskedelmi és programfőosztályunk ajánlataiban és rendelésigazolásaiban közöl. Az alaptípusok jelei a jobb felső sarokban bekeretezve találhatók és ezek szoros ABC-sorrendjében került a gyártmányjegyzék összeállításra. A bekeretezett típusjelek alatt az egyes alaptípusok különböző változatait feltüntető típusjelek is szerepelnek.

A típusjel szerinti tartalomjegyzékben az alaptípusokon kívül szerepelnek még:
- a fejlesztés alatt levő gyártmányok típusjelei részletes adatok közlése nélkül,
- az önálló típusjellel ellátott alkatrészek és az alaptípusok különböző változatai (kivitelei), melyek részletes leírása a vonatkozó alaptípusok jelei alatt található meg,
- a villamosgépek tartozékai, kefetartók, kommutátorok, szénkefék, melyek részletes leírása a megnevezéseik kezdőbetűinél szerepel.

A tárgymutatót gyártmányainknak a műszaki életben használatos megnevezései szerint készült betűrendben állítottuk össze. Bár a gyártmányjegyzék összeállításánál a teljességre törekedtünk, mégis meggyőződésünk, hogy vállalatunk dolgozói még igen sok hasznos tanáccsal segíthetik munkánkat. Minden észrevételt örömmel fogadunk, hogy a későbbi kiadásoknál és kiegészítéseknél figyelembe vehessük. Végül köszönetünket fejezzük ki a gyártmányjegyzék készítésében részt vevő munkatársaknak, a segítő támogatásért a Közgazdasági és Jogi Könyvkiadónak és az Egyetemi Nyomdának.

Budapest, 1966. november 9.
Szerkesztő Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv