1.034.198

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Keresztény magyar közéleti almanach I-II.

Közgazdasági enciklopédia - I.:A-L/II.: M-Zs


Kiadó: "Pátria" Irodalmi Vállalat és Nyomdai Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 1.292 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Egy fekete-fehér fotóval Horthy Miklósról és számos korabeli hirdetéssel illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az utolsó évtizedben a nyugati államokban a telefonkönyv és a Code után a leggyakrabban forgatott könyv a "Who's Who!" a "Ki-kicsoda!" Ha a politikai, társadalmi, gazdasági, ipari, kereskedelmi,... Tovább

Előszó

Az utolsó évtizedben a nyugati államokban a telefonkönyv és a Code után a leggyakrabban forgatott könyv a "Who's Who!" a "Ki-kicsoda!" Ha a politikai, társadalmi, gazdasági, ipari, kereskedelmi, irodalmi, művészeti vagy sportéletben felbukkan egy új név, azonnal előveszik a Who's Who-t és azonnal utánanéznek az új név személyi adatainak, az illető életpályájának. ezért csak a legritkább esetben érheti őket meglepetés s lehetővé válik a természetes fejlődésnek legfőbb alapelve: Mindenkit képességének megfelelő helyre állítani!
Magyarország szellemi, gazdasági és politikai életének mostani átalakulása nálunk is megteremtette a szükségét egy hasonló célu közhasznú könyvnek. Országunk politikai, társadalmi, kulturális és gazdasági életében, általában egész közéletében, úgyszólván mindenütt új arcok, új vezetők, új értékek, új tehetségek tűnnek fel a már ismert egyéniségek mellett. Neveiket, működésüket, életüket, érdeklődésük körét kell előbb megismernünk, hogy az adatok mérlegelése alapján meg is becsüljük őket.
Mindezen szempontok tehát, egyéni és közérdekből egyaránt sürgetőleg követelték, hogy Magyarországon is minél előbb megjelenjék a mostani átalakulásának megfelelő, megbízható magyar kézikönyv: a Keresztény Magyar Közéleti Almanach. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv