1.035.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A macska

A Magyar Fajtanemesítő Macskatenyésztők és Macskavédők Országos Társasága (FAMKAT) kiadványa

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Fajtanemesítő Macskatenyésztők és Macskavédők Országos Társasága
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN: 963-01-8121-5
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Nem ez az első olyan kiadvány, amely a FAMKAT gondozásában jelenik meg, de mégis a tekintetben mérföldkő, hogy az önálló egyesületi rangot eddig nélkülöző közösség a múlt év végén országos... Tovább

Előszó

Nem ez az első olyan kiadvány, amely a FAMKAT gondozásában jelenik meg, de mégis a tekintetben mérföldkő, hogy az önálló egyesületi rangot eddig nélkülöző közösség a múlt év végén országos hatáskörű egyesületté vált. Így "A macska" című kiadványt a Magyar Fajtanemesítő Macskatenyésztők és Macskavédők Országos Társasága (FAMKAT) beköszöntőjének is szánjuk.
Örvendetes, hogy a FAMKAT szorgos közössége megalakulása óta eltelt hét évben több macskatárgyú könyv is megjelent - közülük kettő, a fajtanemesítő munkát segítő, a FAMKAT gondozásában 1982-ben és 1983-ban - így a macskatartók tábora ezek segítségével sok új ismeretre tehetett szert e korábban mostohán kezelt kedves négylábú gondozása és tenyésztése terén.
Új kiadványunkban a macska egészségtanával, viselkedésével, a macskatulajdonos tennivalóival, a macska és gazdája "jogaival" összefüggő kérdéskörökből - a teljesség igénye nélkül - válogattuk össze írásainkat, amelyek - reméljük - talán még a tapasztalt macskatartónak is tudnak újat mondani. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv