1.035.008

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mechanika útmutató II. kötet

Mezőgazdasági gépészmérnök hallgatók számára/Agrártudományi Egyetem MG. Gépészmérnöki Kar Mechanika Tanszék

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Agrártudományi Egyetem Mezőgazdasági Gépészmérnöki Kar Mechanika Tanszék
Kiadás helye: Gödöllő
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 30 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelent 500 példányban. Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A "Mechanika-utmutató" cimü összefoglaló gyűjteményt elsősorban az Agrártudományi Egyetem Mezőgazdasági Gépészmérnöki Karán levelező oktatásban résztvevő hallgatók számára készitettük. Az... Tovább

Előszó

A "Mechanika-utmutató" cimü összefoglaló gyűjteményt elsősorban az Agrártudományi Egyetem Mezőgazdasági Gépészmérnöki Karán levelező oktatásban résztvevő hallgatók számára készitettük. Az összefoglaló kiadását az a tény tette szükségessé 9 hogy a levelező hallgatók gyakran nélkülözni kénytelenek az élőszóbani előadás közvetlen hatását. Gyakorlatokat számukra a tanterv nem ir elő.
Az összefoglalás elsősorban azon elméleti összefüggésekre szőritkozik9 amelyek ismerete alapvetően fontos a tárgy vizsgáihoz és a hallgatók további tanulmányaihoz. Nem tekinthető azonban a hivatalos tananyag röviditett vázlatának.
Az egyes fejezetek végén ellenőrző kérdéseket állitottunk össze. Ezek célja, hogy a hallgatók jegyzeteik alapján felmérhessék hasonló jellegű kérdések megválaszolására megfelelő készséggel rendelkeznek-e?
Az összefoglalóba beépitett néhány példa az adott elméleti probléma egy megvilágitási formájának bemutatását szolgálja.
Az összeállitást a nappali hallgatók tantermi gyakorlatainak felhasználásával Müller Zoltán és dr. Kaifás Ferenc adjunktusok készitették. Szakmailag ellenőrizte Szabó Béla egyetemi adjunktus.
A Szilárdságtan-Kinematika-Kinetika ábráit és feliratait Kovács Csabáné (Méhes Ágnes), a Lengéstani részt pedig Tóth Ágoston egyetemi tanársegéd készitette.
A sokszorositást az Agrártudományi Egyetem Rota Fotó üzeme Bucherna Nándor üzemvezető vezetésével végezte. Lelkiismeretes pontos munkájukért e helyen is köszönetemet fejezem ki.
Gödöllő, 1968. március
Dr. Vargha György
tanszékvezető egyetemi docens Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv