1.035.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kém 1997. december

Bűnügyi magazin - I. évfolyam 1. szám

Szerkesztő

Kiadó: P&J Rejtvénylapkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím: Kém
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ilyen folyóirat még nem volt soha, sehol a világon! A KÉM nevéhez illően titkosszolgálatokkal foglalkozik. Kémek, kommandósok, zsoldosok akcióival, rejtélyes háborúkkal és titokzatos ügyekkel.... Tovább

Előszó

Ilyen folyóirat még nem volt soha, sehol a világon! A KÉM nevéhez illően titkosszolgálatokkal foglalkozik. Kémek, kommandósok, zsoldosok akcióival, rejtélyes háborúkkal és titokzatos ügyekkel. Azzal, ami a kulisszák mögött történt, történik, vagy megtörténhetett. Fellebbenti a fátylat a huszadik század elfelejtett vagy teljesen soha meg nem ismert eseményeiről. Szól a kémkedés történetéről, lehallgatásokról, kémbotrányokról, és terrorizmusról. Lapjain szó esik a maffiák viselt dolgairól, ipari kémkedésről, lebukásokról és arról is: mi, állampolgárok, üzletemberek hogyan védekezhetünk például az ipari kémek ellen?
A KÉM-hez hasonló újságot - ilyen tartalmi összetétellel - sehol nem adtak ki. Magyarul még csak nem is álmodhattunk róla, pedig milyen régen szerettük volna megalkotni. Kérjük az olvasókat, fogadják szeretettel névtelen csapatunk ötletes termékét, találjanak benne sok hasznos, tanulságos, elgondolkoztató, szórakoztató olvasmányt. Ha tetszik, ajánlják ismerőseiknek, barátaiknak és ötleteikkel forduljanak a szerkesztőséghez is! Telefonálják vagy írják meg nekünk, miről szeretnének olvasni a KÉM oldalain?
A KÉM most még csak a próbaszámnál tart. Ha elég példány fogy el belőle, tavasszal utcára kerül szebb, tartalmasabb, érdekesebb változata is, és attól kezdve rendszeresen olvashatják majd szenzációs anyagainkat a világ titkosszolgálatairól! Ehhez azonban - ismételjük - az kell, hogy most minél többen vásároljanak KÉM-et! Vissza

Tartalom

Hova tűnt Ceausescu vagyona?
Az elásott arany története
Olcsó kémlista
Hasonmások háttérben
Joséphine Baker, a titkosügynök
James Bond a laborban
Az U-2-es kémrepülő lelövése
Kódolt telefonok
Eladó állampolgárok
A rejtélyes merénylő
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv