1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mühlbeck Károly vidám fejlécei

Grafikus

Kiadó: Új Idők Szerkesztősége
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 7 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Minden oldalon egy fekete-fehér illusztráció.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Nehezebb dolga nem volt még humoristának soha, mint Mühlbeck mesternek. Abban a korban kellett mosolyt varázsolnia az arcokra, amelyben az embereknek a legkevesebb okuk volt mosolyogni. Ő mégis... Tovább

Előszó

Nehezebb dolga nem volt még humoristának soha, mint Mühlbeck mesternek. Abban a korban kellett mosolyt varázsolnia az arcokra, amelyben az embereknek a legkevesebb okuk volt mosolyogni. Ő mégis megnevetteti őket. A huszadik század tízes, huszas, harmincas éveiben éppugy, mint hajdan, a millenáris esztendőben. És hétről-hétre! És hetenkint is több jóízű mosolyt, nevetést köszönhetünk neki.
Vajjon hogy csinálja?
Aki látta, erre csak azt felelheti: igen egyszerűen. Leül és rajzol, percek alatt elkészül a fejléc. Fényes készségű mestere ő a tollnak s az ecsetnek. De kívüle még sok bravúros készségű rajzművészt ismer a közönség. Hozzá hasonlóan ötleteset azonban egyetlenegyet sem.
Pedig az ötlet ritka tünemény. Száz jó készségű rajzolóművészre legfeljebb egy ötletes esik. Akárhány ember egész életében egyetlen jó ötletből él, vagy egyetlen ötlet révén lett híres. Mühlbeck mester negyven esztendő alatt tízezer ötlettel kápráztatta el közönségét. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv