1.038.111

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Éttermi italajánlás


Kiadó: Taverna Belvárosi Szálloda és Vendéglátó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 20 oldal
Sorozatcím: Taverna kiskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Harmadízben jelentkezik a Taverna Kiskönyvtársorozat. Az Olcsó ételeket követően a Saláták című munka előszavában már előrevetítettük programunkat, miszerint mostani témánk az Éttermi italajánlás.... Tovább

Előszó

Harmadízben jelentkezik a Taverna Kiskönyvtársorozat. Az Olcsó ételeket követően a Saláták című munka előszavában már előrevetítettük programunkat, miszerint mostani témánk az Éttermi italajánlás.
Célunk az, hogy a hálózatban, éttermeinkben tevékenykedő szakembereink, a vendégekkel közvetlen kapcsolatba kerülő kollégáink részére, egy-egy mindig aktuális területen, számunkra már ismert, de ma már esetleg fölelevenítésére szoruló témát újragondoljunk. Vissza

Tartalom

Az italfogyasztás szerepe az étkezéseknél (napi folyadékszükséglet)4
Italfajták5
étvágygerjesztő (aperitif) italok
sörök
borok
égetett szeszesitalok
kevert italok
alkoholmentes italok
Az italajánlás szempontjai10
általános szempontok
mihez mit ajánljunk
ételcsoportonként
mintamenük
Néhány szó az itallapról és az italok hőfokáról16
Az éttermi italfelszolgálás eszközeiről18
A Borszakértők szótárából19
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv