1.038.111

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A megértés összetevői

A Szcientológia kézikönyvéből

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A könyvesboltok különféle önfejlesztő könyveket tartalmazó polcai, a média és az önfejlesztő programok körutakon járó előadói mind számtalan megoldást ajánlanak az élet megértésének problémájára.... Tovább

Előszó

A könyvesboltok különféle önfejlesztő könyveket tartalmazó polcai, a média és az önfejlesztő programok körutakon járó előadói mind számtalan megoldást ajánlanak az élet megértésének problémájára. Az emberek nehézségeinek vég nélküli áradata mégsem nyer megoldást.
Ebben a füzetben L. Ron Hubbard mindezen "megoldásoknál" mélyebbre hatol, hogy alapvető tudást nyújtson arra vonatkozóan, valójában miből is tevődik össze a megértés.
Mihez kezdhet ezzel a tudással? Azáltal, hogy tudja, valójában mi is a megértés, megvannak az eszközei, hogy kezelje magát az életet. Ez azt jelenti, hogy megvannak az eszközei arra, hogy növelje megértését csaknem mindennel kapcsolatban - beleértve ebbe azokat az embereket, akiket ismer, és akikkel kapcsolatba kerül.
Ez a tudás képessé teszi arra, hogy segítségére legyen másoknak, akiket félreértések, nézeteltérések és összetört kapcsolatok vagy más, az ember életét viszontagságok sorozatává tevő csapások kínoznak. Megismerkedik majd a megértés összetevőivel, azok egymás közötti összefüggéseivel és azzal, hogyan hoznak létre megértést ezek az összetevők. A füzet tartalmát képező alapismeretek tanulmányozása által nyert készségek birtokában képes lesz hozzásegíteni másokat embertársaik és az őket körülvevő világ újbóli megértéséhez.
Bár annak a teljes technológiának, amelyet L. Ron Hubbard ebben a témakörben kifejlesztett, a jelen füzet csak töredékét tartalmazza, ez elegendő az ön életszemléletének megváltoztatásához. Ennek a technológiának a használata segíteni fogja önt abban, hogy az emberi tevékenységek bármely területén eredményekben gazdag legyen.
Ha az ember problémáinak egyik forrása valóban a megértés hiánya, akkor képzelje csak el, micsoda lehetőségei lennének e nélkül az akadály nélkül! Emberek milliói, akik ezt a tudást alkalmazzák, olyan magasságokat érnek el, amelyekről egykor nem is álmodtak - és sikerrel segítenek másokat is, hogy ugyanezt elérhessék. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv