1.035.535

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Számóvoda, számiskola

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Apáczai Kiadó
Kiadás helye: Celldömölk
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 27 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Kedves Szülők! Kedves Felnőttek!
A Számóvoda-számiskola c. könyvünk az 5-7 éves kisgyermekeknek mutatja be a számok születését. Segít a számok fogalmának kialakításában. A rövid... Tovább

Előszó

Részlet:
"Kedves Szülők! Kedves Felnőttek!
A Számóvoda-számiskola c. könyvünk az 5-7 éves kisgyermekeknek mutatja be a számok születését. Segít a számok fogalmának kialakításában. A rövid versikék és a hozzájuk készített színes illusztrációk 1-től 10-ig ábrázolják az egyes számokat, a sok, kevés, több, kevesebb, és a 0 fogalmát.
Kérjük a Kedves Szülőket, Felnőtteket, hogy olvassák el a kicsiknek a versikéket, és beszélgessenek el a képekről! Eközben kialakulnak a kisgyermekek gondolatai az egyes számok fogalmairól is.
Ha kedvük van, végezzék el a játékos, érdekes feladatokat is! Bizonyára sok-sok örömet lelnek a közös együttmunkálkodásban.
Őszintén reméljük, hogy a rövid versikék és a kedves rajzok megnyerik az óvodapedagógusok, gyermekeink, és kedves szüleik tetszését is. Amire könyvünk végére érnek, már jó barátaikká válnak a számok, hiszen megismerték őket. Így könnyebb lesz az iskolában a matematika, ahol már Az én matematikám c. könyvünk várja a kis elsősöket.
Hasznos szórakozást, jó munkát kívánok!" Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv