1.038.091

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tájékoztató autósoknak

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Autóklub-Állami Biztosító
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 30 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves olvasónk
Autónk suhan az utcák rengetegében, az országutakon. Századunk nagy technikai vívmánya röpít bennünket szép hazánk tájain. Ma itt, holnap ott, száz kilométer, kétszáz, lehet-e... Tovább

Előszó

Kedves olvasónk
Autónk suhan az utcák rengetegében, az országutakon. Századunk nagy technikai vívmánya röpít bennünket szép hazánk tájain. Ma itt, holnap ott, száz kilométer, kétszáz, lehet-e ennél szebb élmény? Autónkban kényelmesen ülve percek alatt ott vagyunk munkahelyünkön, családunknál, szeretteinknél és ismerkedünk az eddig ismeretlen tájakkal, országokkal, tartalmasabbá válik életünk.
Az ember és az autó jóbarát lett hazánkban. És ami azelőtt vágynak, álomnak is túlzás lett volna, ma valóság. Ezer és ezer munkás, mérnök, orvos és művész állandó társa lett a "géperejű jármű".
Ha jelenlegi autóparkunkat vesszük alapul és szerényen csak három főt számítunk egy gépkocsira, már akkor is több mint százezer ember vallhatja magát autósnak hazánkban. S az autósok száma nap-nap után növekszik, hiszen a fővárosi és a vidéken élő emberek tízezrei takarékoskodnak és tervezik: rövidesen ők is "eljegyzik magukat" a legszükségesebb munkatárssal, a legjobb szórakozópartnerrel - a saját gépkocsival. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv