1.038.091

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lottó variációk III.

Szerkesztő

Kiadó: Sportfogadási és Lottóigazgatóság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 87 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Sportfogadási és Lottó Igazgatóság ez alkalommal a harmadik variációs füzetet nyújtja át azoknak a lottózóknak, akik - akár egyénileg, akár pedig csoportba összeállva - kedvelik és szelvényeik... Tovább

Előszó

A Sportfogadási és Lottó Igazgatóság ez alkalommal a harmadik variációs füzetet nyújtja át azoknak a lottózóknak, akik - akár egyénileg, akár pedig csoportba összeállva - kedvelik és szelvényeik kitöltésénél fel is használják a variációs játék nyújtotta előnyöket. A füzet egyaránt tartalmaz kisebb és nagyobb terjedelmű - kevesebb vagy több szelvényt igénylő - variációkat azért, hogy az e tekintetben jelentkező igényeket minél szélesebb körben ki tudja elégíteni. A füzetben található variációk egyben alkalmasak arra is, hogy mind a variációval már régóta játszó, mindpedig a szisztematikus játékot kedvelők táborába most belépő fogadók egyaránt megtalálják köztük azt vagy azokat, amelyekkel - esetleg hosszabb időn keresztül - majd rendszeresen játszanak.
Az első füzet ("Lottóvariációk") 66, a második füzet ("Lottóvariációk II.") 50 lottóvariációt tartalmazott. S most ezt a harmadik füzet 59 lottóvariációval bővíti a fogadók variációs játéklehetőségeit.
A füzetbe felvett lottóvariációkat, az első két füzethez hasonlóan, itt is csoportokba fogtuk össze. A négy csoport közül az első három teszi ki tulajdonképpen a könyv anyagát, a negyedik csoportban, mintegy függelékként, három olyan variációt ismertetünk, amely - azonkívül, hogy a főcsoportok egyikéhez sem sorolható - szerkesztés és találati lehetőségek szempontjából egymástól is eltér. Éppen az eltérés, egy-egy különleges igény kielégítésének a lehetősége miatt döntöttünk amellett, hogy ezek a variációk is közlésre kerüljenek a füzetben.
A variációkon kívüli kiegészítő anyag célja elsősorban ugyancsak a játék megkönnyítése. Így többek között ismertetjük a variációk tulajdonságait és alkalmazásuk módját, az eddig kihúzott számokat, valamint az öttalálatos nyereményeket és azok nyerteseit. Nem hiányoznak a füzetből a játékot lebonyolító igazgatósági és körzeti irodai szervek adatai sem.
Kívánjuk, hogy azok a fogadóink, akik ebben a harmadik füzetünkben található bármelyik variációval próbálnak szerencsét, valóban szerencsével is járjanak. Vissza

Tartalom

Tudnivalók
Budapesti Központ70
Vidéki kiértékelőhelyek70
Eredmény- és nyereménytudakozó70
Szelvényfajták és beküldési határidő71
Nyereménykifizetés71
Óvás, reklamáció71
Jutalomsorsolás72
Totó-lottó kirendeltségek
Budapesti kirendeltségek73
Vidéki kirendeltségek74
Akik már elérték az 5-ös találatot76

Témakörök

Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv