1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tanácsok, receptek a "TURBÓ" sütő használatához


Kiadó: Keripar Kereskedelmi Berendezéseket és Gépeket Gyártó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 39 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A "TURBÓ" sütő egy légkeveréses sütő- és felmelegítő készülék, mely azon közismert elv felhasználásával működik, hogy a légkeverés, ill. az áramló meleg levegő kedvezően befolyásolja az... Tovább

Előszó

A "TURBÓ" sütő egy légkeveréses sütő- és felmelegítő készülék, mely azon közismert elv felhasználásával működik, hogy a légkeverés, ill. az áramló meleg levegő kedvezően befolyásolja az ételkészítést. Az áramló levegőben a hőátadás intenzitása és ennek eredményeként a hőkezelési idő és a felhasznált energia 25-30%-kal kevesebb, mint a hagyományos eljárásoknál.
A "TURBÓ" sütő légkeveréses elven működő legkorszerűbb készülék. Hasznos alapterülete 354X325 mm, mely megegyezik a Gastronom 2/3-ad mérettel, hasznos belmagassága 150 mm.
A hasznos teret kettősfalú gyűrűs légterelő szerkezet veszi körül, mely biztosítja a legkedvezőbb hő- és áramlástechnikai tulajdonságokat az étel készítéséhez.
A csatlakozási teljesítménye kicsi (3kW), ezzel a készülék villamos hálózati kötöttség nélkül bárhol, ahol védőérintkezős 16A-es hasznos tér lehetővé teszi a készülék gazdaságos kapacitás kihasználását. Nagyobb kapacitású igényekhez kettő vagy több készülék alkalmazása a változó és szabálytalanul jelentkező igények rugalmas kiszolgálását is lehetővé teszi. Vissza

Tartalom

A turbó sütő bemutatása tanácsok a turbó sütő kezeléséhez, használatához
Szelet husok, kisebb húsdarabok sütése, grill-hatás elérése
Csirkecombok
Sertésborda
Oldalas
Tarja szeletek
Máj szeletek
Hal szeletek
Pisztráng
Nagyobb húsdarabok, vadak, szárnyasok, töltött husok sütése
Sertéskaraj
Sertéssült
Sertéstarja - rácson sütve
Bőrös sertés, vagy malacsült
Töltött dagadó, oldalas, vagy borjúszegy
Csirke
Fél csirke
Töltött jérce
Kacsasült
Vagdalt húsból készített ételek
Hamburger
Finom vagdalt
Vagdalt (Stefánia) bélszín
Vagdalt kocka
Oxfordi húsgombóc burgonyával
Káposztatekercsek
Töltött karalábé
Készételek - egytálételek
Sertéspörkölt
Székelygulyás
Bácskai rizseshús
Zöldséges hús
Sólet
Rakott ételek sütése
Ételek felmelegítése
Köretek készítése
Sült burgonya
Burgonya alufóliában
Pirított burgonya
Párolt rizs
Mélyhűtött zöldségek párolása
Friss zöldségek párolása
Száraztészta főzése
Hentesáruból készített ételek
Hurka-kolbász roston
Sült virsli
Sajttal töltött virsli
Zöldséges virsli alufólia tálcában
Tészták, sütemények sütése
Virsli vajastésztában
Sajtos rudak
Mélyhűtött pizza
Lekváros tészták
Tiroli rétes (mélyhűtött)
Tiroli rétes (friss)
Túrós rétes
Vaníliás rétes
Diós-mákos lepény
Gyümölcsös-túrós lepény
Pékáruk, sütemények felmelegítése
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv