1.034.795

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rallye '97

A magyar bajnokság képes története

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Extreme Autósport Egyesület
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 303 oldal
Sorozatcím: Rallye
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kérem, én elfogultságot jelentek be.
Egyesek szerint már régen ezt kellett volna tennem, mert megvádoltak már azzal, hogy számomra csak egyetlen versenyző létezik, na talán még kettő-három,... Tovább

Előszó

Kérem, én elfogultságot jelentek be.
Egyesek szerint már régen ezt kellett volna tennem, mert megvádoltak már azzal, hogy számomra csak egyetlen versenyző létezik, na talán még kettő-három, legfeljebb négy, nagy jóindulattal öt, de hat már semmiképpen, mert én elfogult vagyok. Persze azok, akik ezzel vádolnak, általában az újságíróban keresik a hibát, és sohasem magukban, és borzasztó nagy szerencséjük van, hogy nem állnak a nézők között, mert ott hallhatnának csak igazán elfogult hangokat. A néző már csak ilyen, elfogult szemmel és lélekkel néz ralit, focit, miegymást. AZ újságíró is ember - valahol - vannak érzelmei, sőt tévedhet is, de van összehasonlítási alapja, mert ő csak a pálya szélére kényszerül, mindig látja, ki mennyit vállal be, hogyan fordul el egy kanyarban, hol fékez előtte, mennyire nyomja el a gázt és mikor vált mellé. Ez persze természetes, hiszen senki sem egyforma, legfeljebb abban, hogy azért ül autóba vagy áll a pálya szélére, mert van egy mániája, amit úgy hivnak, hogy rali.
Éppen e mánia miatt kell bejelentenem azt az elfogultságot, ami az elmúlt csaknem egy évtizedben oly erőssé vált, hogy meghatározza a versenyzőkhöz, csapatfőnökökhöz és nézőtársakhoz, vagyis az egész ralihoz fűződő viszonyomat. Vissza

Fülszöveg

Évkönyv a magyar rallye és tereprallye bajnokságról. A több mint ezer képet tartalmazó albumszerű kiadvány háromszáznégy oldalon mutatja be a világon több tízmillió embert vonzó sportág idei hazai eseményeit. Az egyes futamok legrészletesebb beszámolói és eredményei, versenyzők portréi és versenyautók műszaki leírása mellett rengeteg olyan sztori és anekdota is olvasható, amiről a sportág esőben, hóban, nyári forróságban egyaránt az út szélén kitartó szerelmesei közül is csak a legbennfentesebbek hallottak idáig.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv