kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mezőgazdasági Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 66 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal. |
Bevezetés | 3 |
A gyümölcsborkészítés alapanyaga | 5 |
A gyümölcsborkészítés alapvető szabályai | 7 |
Az előkészítő munkák | 10 |
A válogatás | 10 |
A mosás | 10 |
A zúzás és a pihentetés | 12 |
A zúzás | 12 |
A pihentetés | 15 |
A lényerés | 16 |
Az erjesztőedények | 23 |
A gyümölcslé alkotórészei | 28 |
A gyümölcsborok erjedését megelőző tudnivalókról | 31 |
Az erjedésről | 34 |
Az erjesztés gyakorlati keresztülvitele | 40 |
A gyümölcsbor fejtése | 42 |
A gyümölcsbor palackozása | 48 |
A palackozott gyümölcsborok raktározása | 50 |
Édes csemegeborok készítése és kezelése | 51 |
A pasztőrözés | 52 |
A gyümölcsbor betegségei és hibái | 55 |
Borbetegségek | 55 |
Borhibák | 56 |
Borkészítés az egyes gyümölcsnemekből | 58 |
Almabor | 58 |
Szamócabor | 60 |
Ribizkebor | 61 |
Köszmétebor | 62 |
Szederbor | 63 |
Meggybor | 64 |
Csipkebogyóbor | 65 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.