A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pránanadi

Univerzális gyógyító technika

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Szolnok
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 102 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációval. Második, javított kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mikor megtartottam 1993. februárjában az első tanfolyamot, akkor még nem gondoltam, hogy egyszer majd a Pránanadiról könyvet is fogok írni.
Először csak arra gondoltam, leírok egy pár oldalt,... Tovább

Előszó

Mikor megtartottam 1993. februárjában az első tanfolyamot, akkor még nem gondoltam, hogy egyszer majd a Pránanadiról könyvet is fogok írni.
Először csak arra gondoltam, leírok egy pár oldalt, amivel tudok segíteni a tanítványoknak, ami a tanfolyamon elhangzott, ne merüljön feledésbe.
Az így megírott pár oldal a tanítványaim szerint nagyon hasznos volt, és kértek írjak másról, hát így alakult ki lassan ez a formátuma a könyvnek.
Szeretnék köszönetet mondani tanítványaimnak, akik serkentettek és biztattak minden egyes oldal megírására, továbbá a Pránanadi mestereknek, akik kitartó munkájuk révén Magyarországon már nagyon sok helyre eljuttatták a módszert éss segítettek ezzel a rászorulóknak.
Köszönöm azoknak, akik hozzánk fordultak betegként, hiszen nagyon sokat tapasztaltunk általuk, s ezek a tapasztalatok is bekerülhettek. A Pránanadi Egyesületnek segítő munkáját is szeretném itt megköszönni.
Kívánok mindenkinek hasznos munkát, békét, nyugalmat és határtalan szeretetet minden lény felé.
"Törekedj arra, hogy mindig hasznosan éléj, ne hanyagold el azt, ami magasztos. Tanuld és tanítsd mestered tanítását, tekintsél tisztelettel tanítódra, tekintsél tisztelettel tanítványodra és segítsd őt a tanulásban." Vissza

Petrezselyem József

Petrezselyem József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Petrezselyem József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv