1.035.051

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fábián Eleonóra festőművész

Eleonóra Fábián painting artist

Szerkesztő
Fordító
Grafikus
Fotózta

Kiadó: Lírykusok Fiatal Írók-Költők Társulása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 22 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN: 963-206-578-6
Megjegyzés: Színes reprodukciókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Nagyon nehéz elfogulatlanul írni olyan művészről, aki az embernek személyes jóbarátja is. Így vagyok most én is Fábián Eleonóra festőművésszel, akivel ha a sors nem hozott volna össze, bizony... Tovább

Előszó

Nagyon nehéz elfogulatlanul írni olyan művészről, aki az embernek személyes jóbarátja is. Így vagyok most én is Fábián Eleonóra festőművésszel, akivel ha a sors nem hozott volna össze, bizony mondom, szegényebb lenne az élménytáram. Barátságunkat az is megpecsételte, hogy a Lírykusok Irodalmi Társulásnak pártoló tagja lett.
Meglehetősen kacskaringós úton került a festőművészi pályára. Őszintén szólva, elképzelni sem tudom nélküle ezt a gyönyörű hobbyt! Eddigi munkássága során tökéletesen kivitelezett műveivel gazdagította a kiállításokat látogatók, a képzőművészetekért rajongók impresszióit. Mondom ezt azért is, mert ha valaki csak egyszer megcsodálhatta Eleonóra 1973-tól tudatosan alakított, egyedi technikával készült képi világát, az illető azonnal ráismer, bárhol is legyen a világban.
Egyaránt a XX. és a XXI. század festője. Nehéz őt stílusirányzatba helyezni, már csak azért is, mert egy különleges, egyedi technikával találkozhat a kedves művészeteket szemlélő, mint arról már e katalógus írásaiban szó esett. Az viszont egészen biztos, hogy pályáját elsősorban a fák, a sziklák, a liliomfélék ihlették. Aggódó művészember, ami nem meglepő, hiszen a Vízöntő jegyében született! Egyszerre bálványozza és oltalmazza a természet adta csodákat. Talán azért is festi meg mindezt, hogy átörökítse a jövő nemzedéke számára, mert Ő már tud valamit! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv