A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A banda

Szerző
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 311 oldal
Sorozatcím: Fekete Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-07-1886-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Bandában nincs Maigret-féle, Poirot-féle, Marlow-féle zseniális detektív, s a tettes (tettesek) kilétére sem a könyv utolsó oldalán derül fény.
A Banda nem klasszikus bűnügyi regény, hanem dokumentum-krimi igazi rablógyilkosokkal és igazi detektívekkel. Az időpont: a második világháborút követő zűrzavaros évek. A színhely: Párizs és környéke, Dél-Franciaoszág.
A Banda feltűnik, rabol, ha kell, gyilkol, majd eltűnik a zsákmánnyal. A rendőrök óriási apparátussal üldözik a veszedelmes bűnözőket, de erőfeszítésük sokáig sikertelen marad. Nem utolsósorban azért, mert energiájukat belvillongásokra, presztízsharcra fecsérlik.
A Banda írója, Roger Borniche jól ismeri könyve "hőseit", hiszen ifjú felügyelőként maga is részt vett a meglepetésekkel teli, fordulatos "gengsztervadászatban".

Roger Borniche

Roger Borniche műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Roger Borniche könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv