1.034.668

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Babonások és kártyavetők kézikönyve

Szerző

Kiadó: Alexandra Könyvkiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 207 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 10 cm
ISBN: 963-3679-41-9
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Kártyapakli melléklet nélkül.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Babonások kártyavetők kézikönyvének folytatását tartja kezében a kedves olvasó. Az 1984-ben megjelent, és azonnal a bestsellerlisták élére kerülő könyv a szerző mai napig is legismertebb műve. Ez a folytatás különösen azok számára érdekes, akik el akarnak jutni a szellemvilág és spiritiszta szeánszok izgalmas világába, sőt néhány mágikus szertartás ismeretével párkapcsolatuk megjavítását vagy gonosz erőktől való védelmet akarnak. A könyv kiemelt érdekessége a 42 lapos igazmondó pasziánsz melléklete és használatának ismertetése, ami jövendőmondáson kívül társasági összejövetelek hangulatának emelésére is szolgál. Ezenkívül meg lehet tanulni a gyertyák mágikus erejének használatát, kávézaccból való jóslást, és más titokzatos dolgokba való bepillantást. Igazi tankönyv mindazok számára, akik nem csak olvasni, hanem a gyakorlatban is fel akarják használni a leírtakat. A könyvben szereplő igaz történetetek érdekességükön kívül tanulsággal is szolgálhatnak mindenki számára.

Schmidtné dr. Holló Erzsébet

Schmidtné dr. Holló Erzsébet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Schmidtné dr. Holló Erzsébet könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv