1.037.798

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ranschburg Gusztáv antiquar könyvkereskedésének 97. számú katalógusa

Magyar szépirodalmi könyvek antiquar katalogusa/Magyar szépirodalom: Regények, költemények, szinművek, remekirók, utileirások, emlékiratok, diszmunkák, népszerű irodalom/Könyvjegyzék

Szerkesztő

Kiadó: Ranschburg Gusztáv Könyvkereskedése
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 49 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Könyvjegyzék. Magyar szépirodalmi könyvek antiquar katalogusa. Neuwald Illés utódai nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mélyen tisztelt Címed!
Van szerencsém ezúttal 97. számu antiquar könyvjegyzékemet küldeni, kérve annak szives átnézését és a megfelelő tételek minél előbbi megrendelését. Késő rendeléseknél... Tovább

Előszó

Mélyen tisztelt Címed!
Van szerencsém ezúttal 97. számu antiquar könyvjegyzékemet küldeni, kérve annak szives átnézését és a megfelelő tételek minél előbbi megrendelését. Késő rendeléseknél gyakran megesik, hogy a szükségelt könyvek időközben elkelvén, becses megbízásainak nem tudunk eleget tenni.
A jegyzékeimben hirdetett könyvek, ha csak erre vonatkozó megjegyzés mást nem mond, teljesek és hibátlan karbantartásuak. Minden alkalommal kiváló gondot fordítok arra, hogy az általam szállított antiquar könyvek külső és belső karbantartása kifogástalan legyen és hogy a beérkező rendelések teljes pontossággal intéztessenek el.
Ezen jegyzék távolról sem tartalmazza rendkívül nagy könyvkészleteim teljes anyagát, mely az összes tudományágak irodalmának nagy és válogatott raktárát öleli fel. Ezért legyen szabad bárminemű könyvszükségletének, desideratainak, jegyzékét kérnem. Ugy a tudományos, mint népszerű és ifjúsági irodalom, hazai és külföldi termékeit legpontosabban szállítom, ha esetleg raktáron nincsenek gyorsan beszerzem.
Állandóan vásárolok egyes kiváló munkákat, könyvtárakat, régi és ritka könyveket, kiváltkép 1711. év előtt nyomatott régi magyar irodalmi müveket, okmányokat, metszeteket stb. stb.
Köz- és magánkönyvtárak duplumpéldányait szívesen átveszem vagy becserélem.
Vissza

Tartalom


Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv