A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

99 fürjrecept

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Budapesti Fürjtenyésztő Egyesület
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Francia, német, angol és orosz tartalomjegyzékkel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető9
A fürj húsának és tojásának tápértéke19
A fürjtojás felhasználása23
Általános tudnivalók25
A fürjtojás ipari felhasználása26
Kevert italok fürjtojással28
A fürjtojás konyhai felhasználása31
Fürjtojás receptek31
A fürjhús felhasználása35
Beszerzés és konyhai előkészítés38
A fürjből készíthető hideg ételek44
A fürjből készíthető meleg ételek52
Párolással készíthető fürjételek53
Sütéssel készíthető fürjételek57
Fürj a nemzetek konyháin74
Kiegészítő ételkomponensek81
Mártások, öntetek83
Köretek85
Saláták87
Egyéb ételkomponensek87
Receptmutató88
Szakkifejezések90
Forrásmunkák91
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem