A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Elnöki játszma

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Aquila Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 830 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-679-160-0
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jamata, a revansista japán nagyiparos számára becsület dolga, hogy bosszút álljon Amerikán. Az országon, amely legyőzte hazáját, amely megölte szüleit, és amely miatt Japán soha nem lehet igazi nagyhatalom. A szigetországban sem sokan értenek egyet vele, de elég, ha megnyeri tervének a zaibacukat, az ipari és gazdasági vezetők szűk körét, akik a politikusokat is a kezükben tartják. És nacionalizmust mindig is könnyű gerjeszteni...
Jack Ryan, Clancy remekül megrajzolt hőse immár az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója. Számára az becsület dolga, hogy legjobb tudása szerint védje az amerikai érdekeket - és megakadályozzon egy újabb világháborút.
De rajtuk kívül még sokan teszik meg a magukét a roppant harcban, akiknek mindannyiuknak mást jelet, és akiktől mindannyikutól mást követel a becsület.
A legmodernebb haditechnika felvonultatása, a tőzsdék és a politikusi dolgozószobák boszorkánykonyhájának bemutatása mellett ez adja a regény izgalmát.

Tom Clancy

Tom Clancy műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tom Clancy könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv