984.319

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Újpesti Dózsa - Juventus visszavágó mérkőzés a Bajnokcsapatok Európa Kupájáért

1973. március 21-én, szerdán 17.30-kor Újpesten, a Megyeri úti stadionban

Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrált.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Csapatunk az elmúlt év második felében - nagyszerű játékkal - kiharcolta a legjobb nyolc közé jutást a Bajnokcsapatok Európa Kupájában. Most, az állva maradt nyolc együttes között a torinói... Tovább

Előszó

Csapatunk az elmúlt év második felében - nagyszerű játékkal - kiharcolta a legjobb nyolc közé jutást a Bajnokcsapatok Európa Kupájában. Most, az állva maradt nyolc együttes között a torinói Juventus elleni visszavágó előtt állunk.
Olaszország tizennégyszeres bajnokcsapatát méltán tartják a nemzetközi szakemberek Európa egyik legképzettebb, legjobb együttesének. Füzetünk más helyén olvashatják szurkolóink Szepesi Györgynek, a magyar rádió közkedvelt riporterének a véleményét a Juventus közönségéről, szurkológárdájáról. Nos, mi azt szeretnénk, ha a két csapat szurkológárdája közötti összehasonlításból - vagy mondjuk így: versenyből - a mi szurkolóink, az Újpesti Dózsa barátai kerülnének ki győztesen.
Azt kérjük tehát a lila-fehér színek kedvelőitől, az Újpesti Dózsa minden szurkolójától, hogy a Juventus elleni visszavágó mérkőzésre minél nagyobb számban jöjjenek ki a Megyeri úti stadionba és szívvel, lélekkel, szeretettel bíztassák, buzdítsák a fiúkat. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem