TémakörökLezárt aukciók


Richard Bartlett: Mátrix energetika

Az átalakulás tudománya és művészete

Szerző
Richard Bartlett
Szerkesztő
Zsolnai Margit
Molnár Eszter
Fordító
Holecz Zsuzsanna
Lektor
Dr. Héjjas István
Édesvíz Kiadó (Budapest) ,
Fűzött kemény papírkötés , 258 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-529-056-7
Aukció vége:
2022-01-23 20:00

Aukciós jelenlegi tétel részletes leirata

Szép állapotú példány.

Fülszöveg

„Richard Bartlett felbecsülhetetlenül értékes ajándék a világ számára. Egyike azon keveseknek bolygónkon, akik túlléptek az emberiség számára lehetségesnek vélt dolgok határán."

Dr.... Tovább

Fülszöveg

„Richard Bartlett felbecsülhetetlenül értékes ajándék a világ számára. Egyike azon keveseknek bolygónkon, akik túlléptek az emberiség számára lehetségesnek vélt dolgok határán."

Dr. Richard Bartlett rájött, hogy amit valaha természetgyógyász orvosként az emberi testről megtanult, az csupán a jéghegy csúcsa, és miután látta a keze alatt végbemenő változásokat, és visszajelzéseket kapott a szem számára láthatatlan átalakulásokról, rájött, hogy tovább kelt adnia ezt a tudást. Az általános orvosi attitűd, amely a tünetekre, a betegségre koncentrál, nem visz előre, ugyanis beszűkíti a lehetőségeket. Azáltal, hogy a rosszra koncentrálunk, óhatatlanul energiát adunk neki, és megerősítjük létezését. A cél ezzel szemben az, hogy meglássunk más, jobb lehetőségeket, és azokkal együtt rezegve valóságként éljük meg átalakulásunkat. Bartlett módszerének lényege, hogy miközben két pontot gyengéden megérint páciensei testén, gondolatai összpontosításával képes helyreállítani a testi, szellemi és spirituális egyensúlyt és azonnal korrigálni tudja az akár évek óta fennálló deformitásokat is.
Könyvében megtanít bennünket is az általa felfedezett módszerre, amely a finomenergiák tudományát ötvözi irányított szándékunk erejével, hogy aztán mérhető eredményeket érjünk el általa. A mátrixenergetika gyakorlói egy bizonyos tudatállapotban szoros energetikai kapcsolatot hoznak létre a betegekkel, és „szent teret" biztosítanak számukra, ahol szabadon eldönthetik, hogy fizikai állapotuk más módon nyilvánuljon meg. Bartlett a legfontosabbnak azt tartja, hogy a páciens megértse: választási lehetősége van, és ne csak elhiggye ezt, de ennek szellemében is cselekedjen.
Most, amikor a romló egészségügyi helyzet miatt emberek milliói keresik a megoldást, hogy a saját kezükbe vehessék életük irányítását, Dr. Bartlett egy olyan könyvben osztja meg velünk tudását, amely végtelen lehetőséget rejt magában. Vissza

Tartalom

Előszó 9
Bevezetés 19
Köszönetnyilvánítás 25
1. RÉSZ
1. A mátrixenergetika születése 31
2. Az orvosi problémakör 49
3. Problémák helyett megoldások 61
4. Tudományos váltás a valóságban 99
5. A megoldásközpontú gondolkodásmód megtanulása 115
2. RÉSZ
6. Egy-két pontban a „Két-pontról" 145
7. Archetípusok 189
8. Időutazás és párhuzamos valóságok 203
9. Szemináriumi élmények a mátrixenergetikában 219
10. Mesék a mátrix világából 225
11. Gyakran ismételt kérdések 245
Bibliográfia 257
Vissza
Tétel sorszám:
327

Kikiáltási ár:
1 Ft
(Minimum licitlépcső: 100 Ft)

Hátralévő idő:
Amennyiben az utolsó 5 percben licit érkezik, a lejárati időpont további 5 perccel módosul.


Leütési ár:
10.000 Ft Licitek száma: 30Ft
Minden aukción megnyert tétel után 15% árverési jutalékot számolunk fel, amely jutalékot a megnyert árverést követően a vételár alapján azon felül kell megfizetni!