TémakörökLezárt aukciók


Major János: Major János horgász felszerelések árjegyzéke

Budapest, VIII. Rákóczi-út 59

Szerző
Major János
(Budapest) , Kiadói tűzött papírkötés , 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 12 cm x 17 cm
ISBN:
Aukció vége:
2018-04-22 20:00

Aukciós tétel adatai

Budapest, 1938, Major János kiadása (Paulovits Imre Nyomdája, Bp.), 160 p.; ill.

Aukciós jelenlegi tétel részletes leirata

Major János Horgászfelszerelések Árjegyzéke (1938).
Az alapító cégtulajdonos beköszöntőjével, horgászati tájékoztatóval, 846 számozott, fekete-fehér képes horgászati áru tételes jegyzékével, egy halászati táblázattal és használati utasítással.
Kiadói tűzött papírkötés feliratozott címlappal, tiszta keretezett, számozott oldalakkal, hiánytalan, megkímélt, jó állapotban.

Előszó

"Adjon Isten jó fogást"! horgászüdvözlettel bocsátom ki jelen kibővített árjegyzékemet, mely a sporthorgászat hazai fejlesztését, korszerű színvonalon tartását is szolgálja. Ezen cél érdekében a... Tovább

Előszó

"Adjon Isten jó fogást"! horgászüdvözlettel bocsátom ki jelen kibővített árjegyzékemet, mely a sporthorgászat hazai fejlesztését, korszerű színvonalon tartását is szolgálja. Ezen cél érdekében a most kiadott árjegyzékemet úgy igyekeztem megszerkeszteni, hogy több évtizedes tapasztalataim a sporthorgászat közönségének rendelkezésére álljanak, - illetőleg, hogy hazai vizeinek sportszerű horgászatának minden eszköze tökéletesen tárassék az érdeklődő elé. "Szolid árut legolcsóbban." Ugy a külföldről behozott, mint az általam előállított horgászkészségek ármegállapitásánál is ebben a szellemben jártam el. Árjegyzékembe sok érdekes és hasznos ujdonságot vettem fel, sok cikknél az árakat leszállítottam. Amidőn kérem igen tisztelt Vevőimet, hogy eddigi kitüntető bizalmukban továbbra is megtartani sziveskedjenek, vagyok Budapest, 1938 március havában Szent István évében horgászüdvözlettel Major János Vissza
Tétel sorszám:
239

Kikiáltási ár:
6.000 Ft
(Minimum licitlépcső: 100 Ft)

Hátralévő idő:
Amennyiben az utolsó 5 percben licit érkezik, a lejárati időpont további 5 perccel módosul.


Leütési ár:
9.200 Ft Licitek száma: 6Ft
Minden aukción megnyert tétel után 15% árverési jutalékot számolunk fel, amely jutalékot a megnyert árverést követően a vételár alapján azon felül kell megfizetni!