Lezárt aukciók


Rudolph, Karin Petra: Sissi

Egy császárné élete - A filmek eredeti képei egy kötetben

Szerző
Karin Petra Rudolph
Szerkesztő
Lévai Júlia
Fordító
Varga Csaba
Lektor
Szabó Margit
Kapcsolódó személy
Romy Schneider
Tessloff és Babilon Kiadó (Budapest) ,
Fűzött kemény papírkötés , 95 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 963-7937-99-4
Aukció vége:
2019-06-30 20:00

Fülszöveg

Ernst Marischka az ötvenes években három, romantikus filmben állított emléket a tragikus sorsú császárnénak. Romy Schneider varázslatos alakítása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Sissi trilógia... Tovább

Fülszöveg

Ernst Marischka az ötvenes években három, romantikus filmben állított emléket a tragikus sorsú császárnénak. Romy Schneider varázslatos alakítása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Sissi trilógia vetítése után ismét megerősödjön az Erzsébet-kultusz.
A páratlan sugárzású színésznő felejthetetlen módon keltette életre a finom szépségű, bajor lányt, akiből a bécsi udvarban olykor kétségbeesett és boldogtalan császárné lett. Azóta egyetlen rendezőnek sem volt bátorsága ahhoz, hogy újra feldolgozza e nagyszerű személyiség életét.
Sissi alakja világszerte emberek millióinak szemében fonódott össze elválaszthatatlanul az 1982-ben elhunyt Romy Schneiderével. Kötetünk arra törekedett, hogy a szöveg és a filmekből származó eredeti fotók segítségével visszaadja e két, nagyszerű asszony - Sissi és Romy - szépségét és varázsát. Vissza
Tétel sorszám:
308

Kikiáltási ár:
1 Ft
(Minimum licitlépcső: 100 Ft)

Hátralévő idő:
Amennyiben az utolsó 5 percben licit érkezik, a lejárati időpont további 5 perccel módosul.


Leütési ár:
17.300 Ft Licitek száma: 61Ft
Minden aukción megnyert tétel után 15% árverési jutalékot számolunk fel, amely jutalékot a megnyert árverést követően a vételár alapján azon felül kell megfizetni!