TémakörökLezárt aukciók


Miller, Frank: Sin City - Ölni tudnál érte

Fekete-fehér képregény

Szerző
Frank Miller
Szerkesztő
Bayer Antal
Fordító
Varga Péter
Goodinvest Kft. ,
Ragasztott papírkötés , 207 oldal
Sorozatcím: FUMAX Képregények
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 963-229-357-6
Aukció vége:
2019-06-30 20:00

Fülszöveg

Sin City. Bűnváros, így csúfolják Basin Cityt. És nem is alaptalanul... Dwight McCarthy valamikor menő fotós volt, de ma már kénytelen beérni azzal, hogy in flagranti képeket készít válóperes... Tovább

Fülszöveg

Sin City. Bűnváros, így csúfolják Basin Cityt. És nem is alaptalanul... Dwight McCarthy valamikor menő fotós volt, de ma már kénytelen beérni azzal, hogy in flagranti képeket készít válóperes ügyekben. Annak, hogy ilyen mélyre süllyedt, egy nő volt az oka. Egy olyan nő, hogy ölni tudnál érte, ahogy barátja, Marv mondja. És ez a nő, Ava, most visszatér az életébe.

Frank Miller korszakalkotó műve alaposan felforgatta az amerikai kommersz comicsról kialakult képet. Az európai képregény és a film noir legnagyobbjai előtt tisztelgő fény-árnyék játékkal egyedi és eredeti stílust teremtett, amelyet a 2005-ben készült adaptációnak köszönhetően a filmtörténetben is új fejezetként jegyeznek. A sorozat első kötete, A nehéz búcsú 2005-ben jelent meg magyarul. Ez a mostani második kötet, az Ölni tudnál érte szolgál alapul a készülő újabb filmnek.

Vigyázat: nem gyerekkönyv. Vissza
Tétel sorszám:
242

Kikiáltási ár:
1 Ft
(Minimum licitlépcső: 100 Ft)

Hátralévő idő:
Amennyiben az utolsó 5 percben licit érkezik, a lejárati időpont további 5 perccel módosul.


Leütési ár:
3.300 Ft Licitek száma: 8Ft
Minden aukción megnyert tétel után 15% árverési jutalékot számolunk fel, amely jutalékot a megnyert árverést követően a vételár alapján azon felül kell megfizetni!