668.450

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Kedves Ügyfelünk!

Örömmel számolunk be arról, hogy az Antikvarium.hu jelenleg egy több ezer KIZÁRÓLAG DEDIKÁLT, és ALÁÍRT könyveket tartalmazó gyűjteményt dolgoz fel napról napra.

Június 1-jén 09:00-kor megnyitjuk „Dedikált, aláírt kiadványok” témakörünket. Amennyiben a legelső daraboktól kezdve szeretne értesülni a legfrissebb szignózott példányokról, akkor javasoljuk a „Dedikált, aláírt kiadványok” témaköri értesítő beállítását!

Eddig NEM VOLT MÓD „DEDIKÁLT, ALÁÍRT KIADVÁNYOK” témakörünket bejelölni. Most itt a lehetőség, hogy feliratkozzon előre, és értesítést kapjon Ön is elsőként a legújabb kötetekről!

Kérjük, kattintson a FELIRATKOZOM gombra, ha szeretne majd értesítést kapni a folyamatosan bővülő DEDIKÁLT könyvritkaságainkról.


Május 18. és 28. között megrendezzük 1. DEDIKÁLT könyvek online árverésünket is, ahol ugyancsak a dedikált, és szerzők által aláírt kötetekre licitálhat. Már most szétnézhet a dedikált árverésünk ízelítőjében >>>


Üdvözlettel,
Antikvarium.hu
NÁLUNK MEGVAN, VAGY MEGSZEREZZÜK!


★Ui. Ha elakadt a feliratkozásban, segítünk! IDE kattintva emailt írhat ügyfélszolgálatunknak, vagy kérhet telefonos segítséget a +36-62-452-833 számon!