563.193

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvárkönyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Általunk keresett, beszámítható könyvek

Az alábbi listákban szereplő könyvekkel lehetősége van pénz nélkül kifizetni aktuális megrendelését. A felület csak tájékoztatásra szolgál. A beszámítási igényt személyes átvétel esetén a helyszínen, házhoz szállítás esetén e-mailben kell jelezni.

Beszámításra szánt könyveit a Budapest IX. kerületi és szegedi átadópontunkon adhatja le, vagy hagyományos postai úton juttathatja el az Antikvárium.hu Kft. 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5. címünkre. Utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban átvenni! Postázáskor mindenképp tüntesse fel a regisztrációjában használt azonosítóját! A beérkezést követő 2 munkanapon belül e-mailben tájékoztatjuk a beszámítható értékről, ez után javasolt leadni a megrendelést. Amennyiben a beküldés előtt rendel, kérjük, a megrendelés időpontjában e-mailben tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat könyvvel fizetési igényéről az info@antikvarium.hu címen.

A meghirdetett lista az aktuális napra vonatkozó ajánlatot mutatja, és minden nap 24:00-kor frissül, így javasolt a beszámítási lehetőségét és értékét a beszállítás/beküldés napján ellenőrizni. A könyvek átvételekor az aznap aktuális ár a mérvadó. Kérjük, győződjön meg a listában talált és a beszámításra kínált kiadvány azonosságáról: az ajánlat más kiadású példányra nem vonatkozik. A beszámítási ár kizárólag hibátlan, jó állapotú, sérülésektől és bejegyzésektől mentes kötetekre értendő. Bizonyos esetekben hibás (de nem hiányos) könyvek beszámítása is lehetséges, ilyenkor a hibától függő egyedi ár kerül meghatározásra. Amennyiben adott kiadványból több mint 3 példányt kínál fel, kérjük látogatása előtt telefonon győződjön meg a beszámítás lehetőségéről.

Az Egyedi árszabás jelzésű tételek beszámítási értékét csak személyes megtekintés alapján tudják szakembereink megállapítani.

Teljes vásárlás is fizethető könyvvel, azonban az akció keretében készpénzt visszaadni nem áll módunkban.

Levásárolható a kiállítástól számított 30 naptári napon belül.

A beszámítás pontos menetéről itt olvashat!

Keresés
Cím / Sorozat:

Szerző:

ISBN:


Témakörök