A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

A csapolt sör

Kézikönyv és szabályzat a tökéletes csapolt sör értékesítéshez

Bőcs
Kiadó: Borsodi Sörgyár Rt.
Kiadás helye: Bőcs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 40 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó 5
A csapolt sör 7
Szállítási szabályzat 8
Áruátvételi szabályzat 9
Tárolási szabályzat 10
Csapolási és karbantartási szabályzat 12
Csapoló berendezés beszerelése 12
Csapoló berendezés tartozékai 13
A hordó megcsapolása 14
A sörvezeték átöblítése minden hordó után 15
Rendszeres karbantartás 17
Széndioxid-nyomás beállítása 18
Csapolási szabályzat 20
Sörcsapolás gyakori problémái 26
Alapelvek 26
Melléklet 1: A csapolt sör HACCP rendszere 29
Melléklet 2: Az üveges sörök HACCP rendszere 33
Melléklet 3: Vegyszeres tisztítási szabályzat 36
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem