779.833

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott)

Rundbild von Árpád Feszty/The Cyclorama by Árpád Feszty - A magyarok bejövetele - Der Einzug der Ungarn/The Entry of the Magyars

Fotózta

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Bársony
Oldalszám: 161 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Angol  Német 
Méret: 8 cm x 6 cm
ISBN: 963-650-576-4
Megjegyzés: Számozott kiadás. Számozás színe: Fekete Kiadott példányszám: 300 példány, gyűjtők részére sorszámozva. Nyomda: Offset és Játékkártya Nyomda Kiadási alkalom: Megjelent a millecentenárium alkalmából. Színes kihajtható melléklettel. A könyv pontos mérete: 60 x 80 mm.

Tartalom

A könyv tartalmáról9
A körkép története12
A kritika a képről21
A honfoglalás története29
A kép leírása41
A Feszty-körkép története 1891-től 1995-ig47
A körkép adatai51
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott) A Feszty-körkép (minikönyv) (számozott)

A borító, több lap és a lapélek nedvességtől kissé foltosak, hullámosak. A borító enyhén kopott, a kihajtható melléklet sérült.

A példány sorszáma: 80.

Állapot: Közepes
3.980 Ft
3.180 ,-Ft 20
16 pont kapható
Kosárba