1.035.082

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kárpátaljai magyar nyelvű óvodák találkozója, hagyományőrző népdalok, népi gyermekjátékok bemutatása

Programfüzet


Kiadó: KAMOT Jótékonysági Alapítvány
Kiadás helye: Beregszász
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Valamikor gyerekkoromban hallottam egy mondást: Minden álmunk valóra válik, csak akarni kell. 2003 novemberétől igen gyakran felidéztem magamban ezt a gondolatot. Úgy éreztem, egy nehéz feladat... Tovább

Előszó

Valamikor gyerekkoromban hallottam egy mondást: Minden álmunk valóra válik, csak akarni kell. 2003 novemberétől igen gyakran felidéztem magamban ezt a gondolatot. Úgy éreztem, egy nehéz feladat teljesítését vállaltuk fel a KAMOT Jótékonysági Alapítvány munkatársaival. Alapfeladatunk volt: a „Szülőföldön magyarul" oktatási-nevelési támogatások , valamint tankönyv és taneszköz támogatások célhoz juttatása.
Az alapítvány nem kizárólag a „ Szülőföldön magyarul" program lebonyolításával foglalkozik, hanem oktatási-nevelési, nyári hasznos időtöltéssel kapcsolatos programok támogatója és lebonyolítója. Minden évben megrendezése kerül a „Nárcisz" ifjúsági tábor. Egy héten keresztül 100 gyerek tölti kellemes, kultúrált környezetben nyári szünidejét.
Célunk, hogy Kárpátalja valamennyi óvodájának és általános iskolájának segíthessünk, mert a minőségi oktatáshoz és neveléshez elengedhetetlen feltétel a megfelelő körülmények megteremtése, az oktatást segítő technikai eszközök megléte.
. Az alapítvány feladata számos olyan program megszervezése és levezetése, amelynek célja az anyanyelvű oktatás minőségének javítása az óvodától a felsőoktatásig. Fontosnak tartjuk az oktatás és nevelés összhangjának megteremtését, a szórványban élő magyar nyelvet csak vasárnapi iskolákban tanuló gyerekek kiemelt támogatását, az óvodákban és iskolákban a gyermekközpontú nevelés megteremtéséhez szükséges technikai eszközökkel való ellátottságot. Bízom benne, hogy segítségetekkel álmaink valóra válnak, csak akarnunk kell Együtt, a felnövekvő nemzedékért, megmaradásunkért.
Jelen rendezvény is ezeknek a céloknak a megvalósításáért, a magyar anyanyelvi oktatás megmaradásáért, az óvodások nemzeti öntudatának fejlesztésééit jött létre.
Reméljük, hogy kezdeményezésünket a továbbiakban is támogatókra talál. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv