1.034.739

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A KSI Atlétikai szakosztályának eredményei


Kiadó: Központi Sportiskola
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 73 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Központi Sportiskola és vele az atlétikai szakosztály 1963-ban alakult. Az egyik főfeladatként az élsport közvetlen utánpótlás nevelését kapta. Ezt a szakosztály többé-kevésbé mindig sikerrel... Tovább

Előszó

A Központi Sportiskola és vele az atlétikai szakosztály 1963-ban alakult. Az egyik főfeladatként az élsport közvetlen utánpótlás nevelését kapta. Ezt a szakosztály többé-kevésbé mindig sikerrel oldotta meg. Ma is számtalan volt KSI-s névvel találkozhatunk a felnőtt atléták között. Csak néhányat említve; Orosz Irén - aki a legtöbbre vitte az eddig végzettek közül - Csipán Borbála, Hornyasek Nándor, Sámuel Edit, Szekeres János, Kosa Erika, Nagy László és még sokan mások. A gyermek, serdülő és ifjúsági korosztályokban - hosszú idő óta - általában a legjobbak között voltunk. 1980-ban a MASZ utánpótlás bajnoki pontversenyében - bár nem hivatalosan - 539 ponttal a IV. helyet szereztük meg, alig elmaradva a II.III. helytől. Egy I.osztályú és tizenkét aranyjelvényes versenyzőnk volt / itt kissé elmaradtunk a várakozástól/. A jelenlegi versenyzőink közül a legkiemelkedőbb eredményekkel Palanek Éva dicsekedhet, aki a szakosztály történetében először nyert felnőtt bajnoki címet és lett felnőtt válogatott, valamint a második IBV győzelmet szerezte / első Lukács László 1972. gerelyhajítás; edzője Szabó Tamás/. Mindezek mellett négy alkalommal ért e országos ifjúsági és utánpótlás csúcsot. A többi tehetséges és szorgalmas versenyző adatai és eredményei megtalálhatók az évkönyvben, akikről reméljük még nagyon sok jót fogunk hallani. Az eredmények eléréséhez, illetve a szakosztály hírnevének öregbítéséhez a versenyzőkön kívül - az idők folyamán - olyan neves edzők járultak hozzá, mint Iharos Sándor, Bácsalmási Mihály, Szekeres Sándor, Szörényi István. A jelenleg itt dolgozók közül pedig ki kell emelni Erdei Lászlót, Rimely Andrást- és Tim.-'r Mihályt, akik több éve kiváló munkát végeznek. Ismerve a versenyzőink szorgalmát, tehetségét és edzőink elhivatottságát bizonyos, hogy a jövőben több jó versenyző fog kikerülni a KSI atlétikai szakosztályából és sok örömet fogunk szerezni az atlétika igaz barátainak. Budapest, 1980. 12. 22.
Kondor Imre szakosztályvezető Vissza

Tartalom

A szakosztálynál dolgozó edzők 1
"Büszkeségeink" 2
"Reménységeink" 5
1980 évi ranglista - leányok 8
1970-80 évi 5-ös átlagok - leányok 14
1980 évi ranglista - fiúk 16
1970-80 évi 5-ös átlagok - fiúk 22
1980 évi gyermek ranglista - lányok 24
1980 évi gyermek ranglista - fiúk 27
Örökranglista - leányok 30
Örökranglista - fiúi 36
Nemzetközi szereplés 45
Országos bajnoki szereplés 46
Országos bajnoki pontverseny 51
Budapest bajnoki helyezések 52
A gyermek korcsoport eredményei 58
Minősített versenyzők 1980 60
Országos csúcsaink - csúcstartóink 63
Korcsoportos KSI csúcsok 64
Az évkönyvben szereplő versenyzők edzőnkénti névsora 71
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv