1.034.197

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Magyar Írók Szövetsége tájékoztatója

1971/1


Kiadó: Magyar Írók Szövetsége
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím: A Magyar Írók Szövetsége tájékoztatója
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Az 1970. októbr 22-én tartott választmányi ülés az alábbi feljegyzést tárgyalta meg az Írószövetség további munkájáról.
AZ Írószövetség további munkáját a közgyűlésen kialakult... Tovább

Előszó

Részlet:
"Az 1970. októbr 22-én tartott választmányi ülés az alábbi feljegyzést tárgyalta meg az Írószövetség további munkájáról.
AZ Írószövetség további munkáját a közgyűlésen kialakult állásfoglalások határozzák meg. A szövetség legyen irodalmi, kulturális kérdésekben olyan közéleti fórum, amely vitáival, állásfoglalásaival, javaslataival tevékenyen rész vesz a közéletben. Erősödjön az érdekvédelmi munka.
A Választmány tervszerűen foglalkozzék az alábbi kérdésekkel:
1. Az eddiginél jobb kapcsolat kiépítése a "realizáló" műhelyekkel. El kell dönteni, hogy a Választmány egyes tagjait delegáljuk-e a különböző műhelyek tanácsiba, vagy az egyes műhelyek vezetőit kérjük arra, hogy évente számoljanak be terveikről. /Könyvkiadók, rádió, televízió éves tervei stb./ Ez utóbbi. tapasztalatok alapján célszerűbbnek látszik.
2. Továbbra is fontos feladat vezető politikusok, szakemberek felkérése információ előadások tartására szélesebb írói részvétellel. A pártkongresszus után kérje fel a Választmány Aczél György elvtársat előadás tartására a kulturális életünk kérdéseiről." Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Magyar Írók Szövetsége tájékoztatója A Magyar Írók Szövetsége tájékoztatója A Magyar Írók Szövetsége tájékoztatója A Magyar Írók Szövetsége tájékoztatója A Magyar Írók Szövetsége tájékoztatója

A borító kissé foltos, elszíneződött, rajta tulajdonosi címke található. A gerinc vászonnal pótolt. Több lap nehezen olvasható.

Állapot: Közepes
880 Ft
350 ,-Ft 60
2 pont kapható
Kosárba
konyv