1.036.331

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A magyar puszta népszerű ételeiből

Von den beliebten Speisen der ungarischen Puszta


Kiadó: Belvárosi Vendéglátó Vállalat
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 15 cm x 19 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves vendégeink!
A magyar "PUSZTA" mindig remekelt a különféle érdekes, jóízű ételek ajánlataival. Bárhol járt, vagy jár a turista a Hortobágyon, vagy a Bugaci-pusztán, még ma is megtalálhatja a... Tovább

Előszó

Kedves vendégeink!
A magyar "PUSZTA" mindig remekelt a különféle érdekes, jóízű ételek ajánlataival. Bárhol járt, vagy jár a turista a Hortobágyon, vagy a Bugaci-pusztán, még ma is megtalálhatja a betyárok, a pásztorok által meghonosított pusztai ételeket.
A gulyás, a halászlé, vagy a paprikáscsirke - de más kedvelt alföldi ételek is - ismertté váltak egész Európáéban, sőt még a tengeren túl is. E kis tájékoztatással szeretnénk átadni a magyar puszta népszerű ételeiből - a teljességre való törekvés igénye nélkül - egy csokrot.
Az itt bemutatott ételek megtalálhatók a mi éttermeinkben, vendéglőinkben is.
A rövid technológiai leírásokkal azt szeretnénk biztosítani, hogy az "ínyencek" azokat saját háztartásukban is elkészíthessék.
Meggyőződésünk, hogy szép fővárosunkba érkező vendégeink egy belvárosi séta után, délben, vagy egy esti programként szívesen térnek be kedvelt éttermeinkbe.
Ezért az éttermekkel, vendéglőkkel kapcsolatos tájékoztatásunkra külön felhívjuk szíves figyelmüket. Reméljük, hogy ez a kis "kalauz" hasznos útmutató lesz mind a hazai, mind a külföldi vendégeink számár. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv