1.034.829

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Múzeum - Offset és Játékkártya Nyomda Rt.

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 45 oldal
Sorozatcím: A múzeum
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Évek óta érlelődik bennünk a gondolat, hogy méltó emléket állítsunk elődeinknek, a jövő számára pedig megörökítsük napjaink tevékenységét. Különös jelentőséget ad elhatározásunknak, hogy az... Tovább

Előszó

Évek óta érlelődik bennünk a gondolat, hogy méltó emléket állítsunk elődeinknek, a jövő számára pedig megörökítsük napjaink tevékenységét. Különös jelentőséget ad elhatározásunknak, hogy az ezredforduló idejét éljük.
Ez a nevezetes dátum óhatatlanul számadásra, visszatekintésre ösztökél minket is. Nyomdánk másfél századok működése komoly hagyományokat teremtett, melynek ápolása, tiszteletben tartása éppen olyan fontos számunkra, mint az új évezredhez illeszkedő korszerű technika működtetése.
Amikor fejet hajtunk elődeink emberi és mesterségbeli nagysága előtt, abban bízunk, hogy velünk együtt az utódok is hasonló szeretettel és igyekezettel fogják ezt a mesterséget művelni, amit NYOMDÁSZATNAK hívnak. E szerény kiállítás keretein belül bemutatjuk a vállalatunk életéhez kapcsolódó nevezetesebb dokumentumokat, néhány fennmaradt eszközt, berendezést, gépet, mellyel elődeink dolgoztak, termékeket, melyek mesterségük magas fokú tudásáról adnak számot, iratokat, melyek betekintést nyújtanak egy adott kor nyomdászvilágába.
Emléket állítunk nyomdánk életére jelentős befolyással bíró személyeknek, tudva, hogy a lista nem lehet teljes és mint minden válogatás, ez is szubjektív. Végezetül megtekinthető néhány régi relikvia, mely a nyomdászatot általában fémjelzi, bár nem kapcsolódik szorosan hozzánk.
Szándékunk szerint a múzeum anyagát folyamatosan bővítjük, hogy a látogató mint teljesebb képet kaphasson rólunk és gyönyörű szakmánkról egyaránt. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv