A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A sikeres Euro és EuroPro Nyelvvizsga - Középszint/B2/Vantage

Útmutató a sikeres nyelvvizsgához felkészülési tippekkel - IH Euro Nyelvvizsga államilag elismert bizonyítvány


Kiadó: International House Language School Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 28 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 19 cm
ISBN: 963-863-425-1
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval, ábrával.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Bármilyen vizsgáról is legyen szó, a felkészülés egyik legfontosabb része, hogy formailag, tartalmilag és az értékelés szempontjából is minél jobban megismerhessük. Érdemes tehát időt szánni a... Tovább

Előszó

Bármilyen vizsgáról is legyen szó, a felkészülés egyik legfontosabb része, hogy formailag, tartalmilag és az értékelés szempontjából is minél jobban megismerhessük. Érdemes tehát időt szánni a következő oldalak átolvasására - lehetőleg egy teljes középszintű Euro illetve EuroPro Nyelvvizsga mintateszttel a kézben -, hogy a fenti cél részleteiben is világos legyen. Ajánljuk, hogy egy-egy feladattípus általános ismertetőjét elolvasva nézze meg a mintatesztjében, hogyan jelenik meg mindez a konkrét vizsgafeladatban. Jelen kiadványunkban az Euro Nyelvvizsgák követelményrendszerének ismertetését követően bemutatjuk az Európa Tanács nyelvvizsgaszint-rendszerét és az egyes szinteken elvárt teljesítményt is. Az Euro illetve EuroPro vizsgarendszer egyes vizsgarészeinek részletes leírását néhány eredeti vizsgafeladat illusztrálja. A vizsgarészek ismertetése során az olvasó alapos útmutatást és hasznos tippeket kap az egyes feladatokra történő felkészüléshez is. Kiadványunk utolsó oldalain az Euro Nyelvvizsgák hivatalos vizsgaszabályzatának rövidített összefoglalója kapott helyet.
Amikor Euro Nyelvvizsgáról beszélünk, egy vizsgarendszer kétféle változatát kínáljuk a vizsgázóknak: az Euro Nyelvvizsga az általános nyelvtudást, míg az EuroPro Nyelvvizsga a szakmai nyelvvel bővített nyelvtudást méri. A kétféle vizsga szerkezetét tekintve szinte azonos, ezért az alábbi, az Euro Nyelvvizsgát ismertető tájékoztató mindkét rendszerre érvényes.
Elképzelhető, hogy nincs még hasonló vizsgatapasztalata, ezért különösen fontos, hogy gyakorlatot szerezzen azoknak a feladatoknak a megoldásában, amelyekkel a vizsgán is találkozni fog. Lényeges, hogy megértse, mit mér a vizsga, és hogyan értékelik a teljesítményét. Ha mindez teljesül, akkor már komoly lépést tett az Euro, illetve EuroPro Nyelvvizsga megszerzése érdekében. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv