Kiadó: | "Podravka" Élelmiszeripari Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Koprivnica |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 103 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 51 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó | 5 |
A sütés általános szabályai | |
Előkészületek | 7 |
A tészta kidolgozása | 7 |
A sütés hőfoka és ideje | 7 |
Mit tegyünk a süteménnyel a sütés után | 8 |
Kevert tészta | |
A tészta kidolgozása és sütése | 9 |
Sütemények | 14 |
Kelt tészta | |
Előzetes előkészületek | 28 |
A kelt tészták sütése | 31 |
Sütemények | 32 |
Omlós tészták | |
A tészta kidolgozása és sütése | 36 |
Sütemények | 42 |
Biszkvit-tészták | |
A tészta kidolgozása és sütése | 62 |
Néhány tanács biszkvit-tekercsek készítéséhez | 67 |
Sütemények | 68 |
Torták | |
A torta töltése | 74 |
A torta díszítése vajkrémmel | 76 |
A tortadíszítés néhány módja | 77 |
A torta bevonása mázzal | 79 |
Sütemények | 80 |
Főtt-égetett tészták | |
A tészta kidolgozása és sütése | 87 |
Sütemények | 90 |
Krémek | 96 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.