1.034.792

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Alice Csodaországban

Alice in Wonderland/Az Intervideo által forgalmazott film szövegének kétnyelvű változata

Fordító
Lektor

Kiadó: InterVideo
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 78 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Intervideo meglepetését tartják kezükben. Lewis Carroll könyve, az Alice Csodaországban a világ gyermekirodalmának egyik legnépszerűbb, klasszikus olvasmánya. A most angolul és magyarul is... Tovább

Előszó

Az Intervideo meglepetését tartják kezükben. Lewis Carroll könyve, az Alice Csodaországban a világ gyermekirodalmának egyik legnépszerűbb, klasszikus olvasmánya. A most angolul és magyarul is közreadott mese nem más, mint az irodalmi alapmű videováltozatának szövegkönyve.
A videózást szidni divat manapság. Az Intervideo védeni szeretné. Filmművészeti értékeket képviselő kínálatunkon túl azzal is, hogy nyelvtanuláshoz ajánljuk. Segítségül adjuk ezt a kétnyelvű füzetet, amely az Alice-film angol eredeti szövegét és magyar feliratait is tartalmazza. Az eredeti hang a kiejtést, a leírt angol szöveg az olvasást, a magyar fordítás pedig a képi látvánnyal együtt a megértést segíti. A gyerekek számára így szinte észrevétlen a nyelvtanulás.
Ez a kétnyelvű kiadvány az első kísérlet, amelyet szándékunk szerint több hasonló követ majd. Kérjük, írják meg gondolataikat, észrevételeiket, amelyeket ez a kezdeményezésünk ébreszt Önökben. Szeretnénk az Önök és gyermekeik kedvére való újdonságokkal megjelenni. Vissza

Fülszöveg

Az Alice Csodaországban története az évek során sok-sok gyerek fantáziáját ragadta meg. A film életközelbe hozza a sok kedves szereplőt; a Fehér Nyuszit, az Álteknőst, a Bolond Kalapost és a többieket.
Az ismert színészek alakítása vidám és élvezetes szórakozást ígér: ifj. Sammy Davis, Shelley Winters, Telly Savalas, Roddy McDowall, Patrick Duffy és Scott Baio.
Alice társaságában lépjetek be a csodák birodalmába, ahová hívjátok magatokkal szüleiteket, barátaitokat is. Ne feledjétek! A csodák birodalmában minden lehetséges.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv