A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Állami Könyvterjesztő Vállalat reprint sorozata 1984.


Kiadó: Állami Könyvterjesztő Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím: Állami Könyvterjesztő Vállalat reprint sorozata
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Állami Könyvterjesztő Vállalat 1982. évben indította el reprint sorozatát, amellyel az antikváriumokban régóta keresett forráskiadványokat, tudományos segédleteket és bibliofil ritkaságokat... Tovább

Előszó

Az Állami Könyvterjesztő Vállalat 1982. évben indította el reprint sorozatát, amellyel az antikváriumokban régóta keresett forráskiadványokat, tudományos segédleteket és bibliofil ritkaságokat kívánta a gyűjtök, érdeklődők számára elérhetővé tenni.
A sorozat eddigi köteteit vásárlóink érdeklődéssel fogadták, és örömmel éltek a meghirdetett előjegyzési lehetőséggel is.
1984-85-ben is olyan régi könyvritkaságokat tervezünk megjelentetni, melyek nemcsak a művelődéstörténeti témák iránt érdeklődőknek, az agrár-, a történet-, és a néprajztudomány művelőinek szereznek majd örömet, hanem a könyvtárak és intézmények állományában ma még meglévő hiányokat is pótolják majd.
E kis összeállítás felsorolja a sorozat eddig megjelent köteteit és bemutatja a kiadásra kiválasztott és a közeljövőben megjelenő kiadványokat. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Állami Könyvterjesztő Vállalat reprint sorozata 1984. Állami Könyvterjesztő Vállalat reprint sorozata 1984. Állami Könyvterjesztő Vállalat reprint sorozata 1984. Állami Könyvterjesztő Vállalat reprint sorozata 1984.

A borító elszíneződött, néhány lapon jelölés látható.

Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba
konyv