1.034.801

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Angol nyelv gyerekeknek 1. és 2. lecke


Kiadó: ELO-Európai Levelező Oktatási Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 52 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Bizonyára mindennap sok angol nyelvű dalt hallasz a slágerlistákról, ezenkívűl a moziban és a televízióban is sok angol nyelvű filmet szoktál látni. Angol szavakkal más területen is találkozhatsz,... Tovább

Előszó

Bizonyára mindennap sok angol nyelvű dalt hallasz a slágerlistákról, ezenkívűl a moziban és a televízióban is sok angol nyelvű filmet szoktál látni. Angol szavakkal más területen is találkozhatsz, például a számítástechnikában. Ez nem véletlen. Az angol nyelv nemzetközi nyelv, ezért van Magyarországon is egyre fontosabb szerepe. Ha majd a jövőben pályát kell választanod, magad is meggyőződhetsz arról, hogy az angol nyelv ismerete nélkül sokszor kerülsz másoknál hátrányosabb helyzetbe. Nem engedheted, hogy ez megtörténjen! Ezért már ma kezdj el angolul tanulni.
Az angol nyelv nem nehéz. A nyelvtana például sokkal egyszerűbb, mint a magyar nyelvé, ennek köszönhetően viszonylag gyorsan el lehet érni az egyszerű beszélgetések, vagy a dalok megértésének szintjét. Ezt az ELO tanfolyamot kifejezetten a 10-15 éves korosztály részére dolgoztuk ki. Nincsenek benne nehéz nyelvtani jelenségek, sem monoton gyakorlatok. Ellenkezőleg: úgy építettük fel, hogy életszerű párbeszédek, sokféle gyakorlat és játékos tesztek alapján tanulhatod meg a nyelvet. Mivel nem mindig lesz egyszerű számodra a tanulásra fordított idő beosztása, és Te magad nem tudod ellenőrizni a munkádat, minden füzethez amelyet elküldünk Neked, mellékelünk egy útmutatót a szüleid számára. Ebben az útmutatóban nemcsak az összes helyes válasz található meg hanem, olyan jelzések is, amelyek lehetővé teszik szüleid számára a fejlődésed nyomon követését akkor is, ha nem tudnak angolul.
A próbaleckékhez mellékelünk egy piros műanyag lapot. Ezt ne veszítsd el, mert mindig szükséged lesz rá a jövőben! Azokhoz a gyakorlatokhoz fogod használni, amelyekben piros színnel nyomtatott szöveget találsz. Ez a szöveg néha az angol szavak kiejtése lesz, sok esetben pedig a válasz a szövegben feltett kérdésekre, illetve a kérdés és fordítás megoldása. Az ilyen gyakorlatokat első alkalommal a piros lap használata nélkül végezheted el, a piros szöveg olvasásával. Másodszorra takard le a lappal a szöveget és hajtsd végre önállóan a feladatot. A végén leveheted a piros lapot és ellenőrizheted, hogy jól oldottad-e meg a feladatot! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv