864.691

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Autóvillamossági felszerelések gyára

Indítómotorok/Dinamók/Ablaktörlőmotor/Lendkerékmágnesek/Feszültségszabályozók/Gyújtáselosztók, gyújtótekercsek/Kürtök/Kapcsolók/Szerelvények


Kiadó: Kossuth Nyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 156 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:

Fülszöveg

A gyártmánykatalógus tartalmazza mindazokat a gyártmányokat, amelyeket a Vállalat 1959-ben gyártott. Felépítésében a következő gyártmány csoportokra tagozódik: Forgógépek: (indítómotorok, dinamük ablaktörlőmotor), feszültségszabályzók, lendkerékmágnesek, gyújtáselosztók, kürtök, kapcsolók és szerelvények.
Minden gyártmánytípus önálló egységet képez, mely tartalmazza a gyártmány műszaki leírását és műszaki adatait, valamint körvonal és elvi kapcsolási rajzát. Gyártmánytípustól függően egyes gyártmányoknál műszaki vizsgálati előírásokat is mellékelünk, melyeknek célja a felújított gyártmányok gyári adatokra való beállítása, illetve ellenőrzése. (Indítómotorok).
A kezelési és karbantartási utsításban, valamint a gyakrabban előforduló hibák és azok javításának leírásában csak arra szorítkozunk, hogy az üzemeltetők számára útmutatást adjunk a gyártmánnyal kapcsolatos teendők elvégzésére és az esetleges hibák behatárolására: Célunk ezzel az, hogy az üzemeltetésből származó... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem